bystricke napsal:
já mám zase takovou zkušenost,dvakrát do roka se někdo ozve,že jede kolem koule a potřebuje vybavení,nejlépe zdarma za reklamu v cestopisech,novinách atd.letos už jsem to odmítnul.
po přečtení tohoto článku o kvalitním vybavení si myslím že vím odkud vítr fouká
Nevím odkud vitr fouká.. Vim jak to tady funguje ( teda už vím ) kamaradickove kopou za ostatni znacky, ostatni zhazuji a ty "znacky" stojí v pozadí bez reagování - asi jako tohle vlakno.
Nicméně ja ti nepsal, tvé kufry neznám, nikdy jsem je snad ani neviděl, me NIKDO neřekl, at tohle vlákno napíšu! Ja mam svědomí čisté.
Možná si tomu měl dát nadpis"moje zkušenosti s tímto vybavením na dlouhé cesty" a byl by klid,nebo by se to ubíralo trochu jiným směrem,po přečtení toho tvého výčtu všech těch báječných věcí jsem si uvědomil,že jim mé výrobky nesahají ani po kotníky,tak to asi zabalím kamaradickove kopou za ostatni znackyjá myslím,že nekopou,jen mají jiné zkušenosti
jinak přeji šťastnó cestu,ať vám vše vyjde,co si plánujete
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
já mám zase takovou zkušenost,dvakrát do roka se někdo ozve,že jede kolem koule a potřebuje vybavení,nejlépe zdarma za reklamu v cestopisech,novinách atd.letos už jsem to odmítnul.
po přečtení tohoto článku o kvalitním vybavení si myslím že vím odkud vítr fouká
Nevím odkud vitr fouká.. Vim jak to tady funguje ( teda už vím ) kamaradickove kopou za ostatni znacky, ostatni zhazuji a ty "znacky" stojí v pozadí bez reagování - asi jako tohle vlakno.
Nicméně ja ti nepsal, tvé kufry neznám, nikdy jsem je snad ani neviděl, me NIKDO neřekl, at tohle vlákno napíšu! Ja mam svědomí čisté.
Možná si tomu měl dát nadpis"moje zkušenosti s tímto vybavením na dlouhé cesty" a byl by klid,nebo by se to ubíralo trochu jiným směrem,po přečtení toho tvého výčtu všech těch báječných věcí jsem si uvědomil,že jim mé výrobky nesahají ani po kotníky,tak to asi zabalím kamaradickove kopou za ostatni znackyjá myslím,že nekopou,jen mají jiné zkušenosti
jinak přeji šťastnó cestu,ať vám vše vyjde,co si plánujete
Pánové, už se nehádejte jsem v tom článku zmíněný tak se s dovolením ozvu.
Honza se mnou nikdy žádnou smlouvu o nějaké reklamě nebo dohodu o takovémto článku neuzavřel, píše to ze své vlastní iniciativy, pod tlakem opravdu není, všichni víme kteří lidé takové články píší, K výbavě co ode mne bral dostal mřížku světla jako dárek-chtěl jsem ji pořádně otestovat, takže ti co se tu ohání tou slevou můžou si oddechnout Věci na obou motorkách jsem vyráběl, ale 70% bylo dodáno a zaplaceno v době, kdy se o této cestě ani neuvažovalo.
Tak přestaňte se v tom už rýpat a buďte rádi, že se tady objeví článek z nějaké daleké cesty a neřeší se tady politika a jiné zbytečnosti, venku už je teplo, tak hurá na motorky
Reaguji na reklamu kterou děláš použitými odkazy na konkrétní prodejce.
Kvalitní recenze jsou užitečné pro spoustu lidí,ale aby nebyla považována jako reklama a preferování určitého obchodu,měla vypadat úplně jinak.
Uvedeš přesný název věci a ne odkaz na obchod.A pokud jsi ho použil,tak by jsi měl napsat proč jsi vybral zrovna tento obchod.
Dle mého názoru by pak nestranný odkaz byl ten,kde se dá věc koupit nejlevněji.
viz http://www.motoze...ma-d-tour/ http://www.happym...ma-d-tour/
nebo si myslíš že ty rukavice jsou v tom druhém obchodě horší kvality když jsou levnější.
Takže asi tolik co se týká recenzí a reklamy.
Přeji hodně krásných zážitků a kilometrů v sedle motorky a všechna negativa ať se vám vyhýbají.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
A proč by nedělal "reklamu" formou odkazů?! Osobně si myslím, že HUDY SPORT má hodně dobrý přístup k zákazníkům a celkem často i kvalitní personál. A cena není vždy rozhodujícím ukazatelem, protože velkou roli u tohoto vybavení hraje i možnost servisu, přístup k reklamacím, přístup k zákazníkovi ... Osobně v Hudáči nakupuji již několik let (batohy, péřové bundy, péřové spacáky, boty ...), protože se rád toulám po horách a když budu něco potřebovat, tak tam půjdu zase. A přiznávám se, mám u nich zákaznickou slevu, kterou ale může dostat každý, pokud tam bude nakupovat. Ale to, že mám někde slevu ještě neznamená, že toho prodejce musím vychvalovat za každou cenu.
Stejně tak mám i kufry BIG HUSKY EVO 4 a jsem naprosto spokojený jak s kufry, tak i se servisem od Romana - práskl mi zámek mimo záruku a myslím, že i moji vinou a tak jsem se domluvil na výměně, kterou provedl zdarma a ještě mi při tom vyměnil těsnění. S funkcí jsem také spokojený.
Tak proč bych je neměl doporučovat a klidně i formou odkazů?
Trošku se tato diskuze zvrhla a místo toho, aby sem ostatní napsali třeba opačnou nebo stejnou zkušenost pro ostatní, tak akorát napadáte autora z reklamy. Osobně si myslím, že kvalitní věci a firmy si dělají NEPLACENOU reklamu tímto způsobem - jsem spokojený, tak o tom řeknu kamarádovi (např. na tomto fóru). Tak sem s vašimi zkušenostmi
A já myslel, že už je jaro a už i leštiči mohou vytáhnout motorky místo toho, aby řešili kraviny na fóru.
Jak děcka na pískovišti
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
No vidíš a to je právě to co o čem jsem psal.Dáš odkaz a napíšeš proč od toho a toho prodejce.Takže je každému jasné že u prodejce má super servis, přístup k zákazníkovi a nemusí se potom s případnou reklamací pídit po netu kde mu ji opraví rychle a hlavně kvalitně ať už v záručním či pozáručním období.
Ohledně nákupu věcí zastávám názor,že je třeba hledat recenze nejlevnějších výrobků daného výrobce.Pokud jsou pozitivní,nemusí mít pak člověk strach koupit si cokoli od takového výrobce.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Trošku se tato diskuze zvrhla a místo toho, aby sem ostatní napsali třeba opačnou nebo stejnou zkušenost pro ostatní, tak akorát napadáte autora z reklamy. Osobně si myslím, že kvalitní věci a firmy si dělají NEPLACENOU reklamu tímto způsobem - jsem spokojený, tak o tom řeknu kamarádovi (např. na tomto fóru). Tak sem s vašimi zkušenostmi
a právě v tomto slově je problém, ty od nich nic nemáš, autor vlákna ANO, takže je to PLACENÁ reklama
Pekelnik napsal:
Reaguji na reklamu kterou děláš použitými odkazy na konkrétní prodejce.
Kvalitní recenze jsou užitečné pro spoustu lidí,ale aby nebyla považována jako reklama a preferování určitého obchodu,měla vypadat úplně jinak.
Uvedeš přesný název věci a ne odkaz na obchod.A pokud jsi ho použil,tak by jsi měl napsat proč jsi vybral zrovna tento obchod.
Dle mého názoru by pak nestranný odkaz byl ten,kde se dá věc koupit nejlevněji.
viz http://www.motoze...ma-d-tour/ http://www.happym...ma-d-tour/
nebo si myslíš že ty rukavice jsou v tom druhém obchodě horší kvality když jsou levnější.
Takže asi tolik co se týká recenzí a reklamy.
Přeji hodně krásných zážitků a kilometrů v sedle motorky a všechna negativa ať se vám vyhýbají.
už jsem tu nechtěl psát, ale pod toto se podepisuji a souhlasím
výše uvedený článek o tam jak jsi vše správně koupil mi sice vyloudil úsměv, ale
na druhou stranu super výlet a přeju vám ať si to pořádně užijete
říkám si hurikán