Fanos Rusicka napsal:
Skalda-a to má na fyzickou osobu nebo na živnost?Jak jsem psal mám Renault 1.9dci a platim bez pojištění skla 5364kč takže by mě docela zajímalo jakýkoliv levnější.A to mě to dělala taky známá.Třeba i Hugitka by mohla k tomuhle něco napsat .Děkují
Jo a mám taky AXA.
Nemůžu napsat naší cenu když neznám bližší informace... Údaje, které potřebuji k výpočtu jsou myslím o dvě stránky zpět.
Upravil hugitka dne 19.01.2013 17:04
Mesik napsal:
Přesně kvůli tomuhle mi před pár dny volali z ePojisteni, kde jsem platil kolem 1700,-, že už by se to muselo zvednout na 2100,-. Tak jsem to nechal zrušit a teď taky hledám jiné možnosti. F650GS 2002...
Cital som na slov. fore, že je možnosť sezonneho poistenia, napr caravany, skutry ale aj moto. Proste sa uzavrie jednorazova zmluva povedzme od 1.4 do 30.10 alebo iny ľubovolny datum. Jedina starosť je, že každoročne to musiš zakaždym obnovovať, ale vyhodou je nižšia taxa a možnosť plavajuceho datumu. Jasne že ty čo lietaju celoročne tak, ich to asi nezaujme, ale mna ano. Momentalne mam na R 850. PZP u Koop presne 1700,-kačanu, ked sa to da povedzme skresať na rovny litrik tak, mam jednu nadrž zadara, a to se vyplati.
Sezóna se obnovovat nemusí... Pokud je to jak píšeš je to krátkodobé pojištění a měla by se RZ po skončení smlouvy odnést deponovat...
Rád bych doporučil jeden článek kde se mluví o tom jak ušetřit na ručení na motorku. Nebo když nejezdíte celý rok, stačí uzavřít jenom krátkodobé ručení na třeba 8 měsícu, mně to tak vyhovuje. Platím kolem 1200Kč.
clown napsal:
Rád bych doporučil jeden článek kde se mluví o tom jak ušetřit na ručení na motorku. Nebo když nejezdíte celý rok, stačí uzavřít jenom krátkodobé ručení na třeba 8 měsícu, mně to tak vyhovuje. Platím kolem 1200Kč.
Nevím jestli je víhoda platit 1200kč za 8 měsíců
Já platil tento týden 1330kč na 12 měsíců
Kluci, kdo na mě máte uložené služební číslo 737206889 a píšete mi na mail klara.potuckova@cpp.cz NEPOUŽÍVAT. V pátek nastupuji na mateřskou a telefon nechávám v práci. Takže je možné, že bude přidělen někomu jinému. Jen abyste se pak nedivili, že se nedovoláte té správné osobě. Moje tel. č. je v profilu a stejně tak mail... Ten služební mail je přesměrován na kolegyni, která přebírá mou práci. Není motorkářka takže jí nějaké čau já jsem jsem z BMWGS nic neřekne