No jedno vím: s bonusy se dřív dalo vydrbat (usmlouvat), ale teď už jsou evidované a k dispozici k ověření na CKP. Takže pojistku sice můžeš uzavřít bez potvrzení bezeškodního průběhu podle "svého" počtu měsíců, ale následně si to můžou zkontrolovat. Dost blbý by asi bylo, kdyby na nějaký ten renonc přišli v okamžiku, kdy budeš mít pojistnou událost...
A ještě snad teď důsledně oddělují bonusy: už ne na jméno, ale zvlášť na r.č. a na IČO. Dřčív tu snad šlo ještě přehodit. Je to tak?
Čest (a) buch, Old K.
Old Kojak napsal:
No jedno vím: s bonusy se dřív dalo vydrbat (usmlouvat), ale teď už jsou evidované a k dispozici k ověření na CKP. Takže pojistku sice můžeš uzavřít bez potvrzení bezeškodního průběhu podle "svého" počtu měsíců, ale následně si to můžou zkontrolovat. Dost blbý by asi bylo, kdyby na nějaký ten renonc přišli v okamžiku, kdy budeš mít pojistnou událost...
A ještě snad teď důsledně oddělují bonusy: už ne na jméno, ale zvlášť na r.č. a na IČO. Dřčív tu snad šlo ještě přehodit. Je to tak?
No to ano, ale co kdyz mas pojistek nekolik? Z ktere ze se bonusy pocitaji? Ted presne nevim, jak zni otazka na bonusy, ale myslim ze se ptaji na posledni pojistku, delku v mesicich a pocet plneni u ni. Bohuzel se mi po sedmadvaceti letech za volantem loni jednou v kolone podarilo nedobrzdit auto a slo samozrejme plneni. Tot jedna ppojistka. K tomu dalsi auto, u ktereho mam pojistku bez plneni ctyri roky a moto dva. Co tam uvest?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
No vidis, zaujala me nabidka na uzavreni. To je slovo do pranice. Pokud muzes verejne, tak hod do placu nabidku na povinne ruceni jedenactky. Co k predbezne kalkulaci potrebujes vedet, ti hodim do PM. Spis mi vysvetli, jak se daji zapocitat bonusy. Zatim, kdykoli jsem pre TP zadal jakykoli bonus, tak mi ho zapocitali a nikdo nezkoumal, zdali je to pravda. Vzdy jsem samo uvadel pravdu, mozna jsem nekde uletl o mesic dva. Protoze jsem za poslednich sest let vystridal nekolik aut a nekolik moto, tak se stale menily pojistky. Pokud to chapu dobre, tak se bonus pocita vzdy z posledni zrusene pojistky.
Citace z mailu od přítelkyně: "Objem, rok výroby, celé rodné číslo (právě kvůli ověření bonusů přímo z ČKP) jméno a příjmení a město trvalého pobytu s PSČ."
xHackerM napsal:
Tak jsme to se Speou řešili přes PM a výsledek je tady: 812,-/rok (s ohledem na bonusy a možností hýbat s cenou). Pojistka pro R1150GS.
Musim uznat, ze nabidka je to luxusni. Doufam tedy, ze vikendu bude co pojistit.
Pro Toma: No to ano, ale co kdyz mas pojistek nekolik? Z ktere ze se bonusy pocitaji?
Bez záruky: když máš dvě pojistky na dvě auta, tak si ty bonusy žijou každý samostatným životem podle doby trvání té které pojistky (a případných pojistných událostí). Takže když někde naboříš s prvním autem, pokrátí se Ti bonus jenom u první pojistky a druhou Ti nechají běžet.
Převod bonusů dělají jenom z auta na auto nebo z mašiny na mašinu (a je jim jedno, jestli je to Babetta nebo GS).
Čest (a) buch, Old K.
Takze jedenactka pojistena u CPP za 812,- Kc rocne. Limit 50/50 mil, asistence, pojisteni ridice. Vse diky xHackerMovi. Vyrizeno prakticky okamzite - pojisteni od kdy mi smlouvu zarizoval a ob den mam smlouvu se zelenou kartou doma. Co vic chtit? Snad jen, at sluzeb CPP na silnici nepotrebuji.
Zkus xHackerMa. Ale je to taky asi závislé na dalších faktorech; kde bydlíš a tak. Já se k té krásné částce taky úplně nedostal, ale bylo to litr levnější, než před 2 roky nejlevnější Slávia.
Auto jsem pojistil u Triglavu. Vyzkoušej si to na www.top-pojisteni.cz a uvidíš, jestli to stojí za to...
Díky Michalovi ( XhackerM ) pojištěno u ČPP.
Rychlost a perfektní jednání jako vždy.
Doporučuji !!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Kluci, kdo na mě máte uložené služební číslo 737206889 a píšete mi na mail klara.potuckova@cpp.cz NEPOUŽÍVAT. V pátek nastupuji na mateřskou a telefon nechávám v práci. Takže je možné, že bude přidělen někomu jinému. Jen abyste se pak nedivili, že se nedovoláte té správné osobě. Moje tel. č. je v profilu a stejně tak mail... Ten služební mail je přesměrován na kolegyni, která přebírá mou práci. Není motorkářka takže jí nějaké čau já jsem jsem z BMWGS nic neřekne