sem to rikal , me to ucel splni 0 zavad, servis primo v Olomouci, garancka vzdy jen 950,-, zere to nula nula nic, mam to jen na jezdeni po meste
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
...tak při Tvém nájezdu 1200km za dva roky...já tohle mám na skůtru pomalu za měsíc...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak jsem zvažoval, že bych vyměnil mého X-Maxe 250 za 400, ale asi si nechám 250ccm...400 má o 33kg více a na to proplétání mezi auty je asi vhodnější zůstat u lehčí váhy...
No ja jel pred Radarkou do prace na Rable a malem jsem se zasekl mezi dve dodavky, jsem zapomnel ze nejsem na vlnce
Pokud jezdis jen po praze, tak dle me 250 ideal.
Splněný sen moje 1100GS
Ja vybiral docela dlouho a nakonc jsem vzal X-Maxe. Ma velky kola a zaroven slusny ulozny prostory. A jeste to neni tak tezky/siroky, aby se s tim nedalo jezdit po meste.
Já se letos vozím na Piaggiu Beverly 250 a je to na město a příměstskej provoz naprosto ideální motorizace. Mám doma i Liberty 125 a ta je proti tomu už opravdu spíše na město. Beverly mám na prodej tady,kdyby někdo chtěl bezproblémovou,kde je fše vyřešený http://www.motork...55947.html
Ještě tam mám naprodej moc hezkou Hondu Fes 250 Foresight,která je oproti Piaggiu o něco lenošnější,ale zase pohodlnější a má nižší sedlo a hlavně zřejmě bude nesmrtelná:-)
jencekgs napsal:Pokud jezdis jen po praze, tak dle me 250 ideal.
...primárně Praha a těsné okolí...
Tak trochu se to ve mě pere, pořídit si novou hračku nebo si hrát s tou starou....věčný boj
Takže buď pořídím jen laďák, aby to v Blance více burácelo nebo laďák se skůtrem...
No jo, kdyz se nudis
Myslim ze jsi toho uz vyzkousel hodne, takze radu od nas nezkusenych nepotrebujes.
Hlavni je, at Ti to dela radost.
Ja bral Tve rady Vazne kdyz jsem kupoval Vlnku a musim rict, ze nastesti, jak si predpovidal, ze na ni fuci, tak to resi na horni pulku plexi a na nohy je to na ty me kousky ok. Motor je slabej, ale to jsem vedel. Takze musim uznat ze prehled mas.
A jak Te znam, tak si tu tim dotazem chtel jen o par chvil oddalit nakup noveho stroje
Splněný sen moje 1100GS
Však já vím, že 250 je ideál, navíc můj starší model má lépe řešenu ochranu jezdce...ale stejně, jak se do rozhodování zapojí emoce, je to v háji...
Ještě se uvidí...čas na nový je do konce roku, potom už budou muset mít všechny povinně ABS dle direktivy EU
Nevíte o nějakém bazaru přímo na skútry?Kamarád chce koupit 125 ccm,ale rád by vyzkoušel víc značek a tak si říkám,že v nějakém specializovaném bazaru by měl největší šanci.
Předem díky z odkazy,klidně jen do PM
.
Tady bych byl hodne opatrnej - na vyzkouseni ok, na koupi nevim nevim. Mam od jich XMaxe a dojebany to bylo slusne. Nechali si zaplatit servis, ale bud ho neudelali nebo mizerne.
wind napsal:
Máte zkušenosti někdo s PCX 125 a dokoupit kit a udělat z toho 164ccm ? Nebo koupit 150 ?
Kolega z práce ho měl. Kupoval funglovku a byl spokojenej. Je na větších kolech takže tolik nedrncá a když to moc neproháněl tak spotřeba podle PC 1,9L Jediné co dokupoval je vyšší plexi.