boli sme tam v maji 2012, kupovali sme listky na mieste ale cena je dost pohybliva,moze sa stat ze das za trajekt kopec penazi alebo docela lacno alebo ti povedia ze dnes BOHUZIAL nie
da sa kupit listok aj tri mesiace dopredu a za garantovanu vyhodnu sumu, plus sa ta priplatit zmena datumu cca o 1-2dni
u nas to ide rezervovat cez tuto cestovku
http://www.korzika.sk/new/page.php
ale urcite to pojde aj u vas
nieco pre inspiraciu
http://mato71.rajce.idnes.cz/Korzika_5_2012/
inak to zapadne pobrezie sa mi zdalo peknejsie na motojazdenie,my sme obisli Korziku celu dookola
Mate nekdo prosim zkušenosti s trajektem z Livorna v lete o prazdninach? Cca kolem 20.7. Bych chtěl jet na Korsiku s obytnym autem a rodinou. Bude v tomto termínu šance kupovat listky az na miste? Nebo je vhodne mit trajekt zamluven dopredu. Chtěli bychom se predtim toulat po Toskánsku a na Korsiku prejet podle nalady. Ale nevím jak to bude s obsazenosti trajektů. Diky Alda
BMW 1200 GS a ///M3
Jel jste někdo ze Savony do Bastie na noc, odjezd 22.00, ráno v sedm tam, není lepší se vyspat na trajektu?? Najde se flek kde se prospat, než ráno v kempu vstávat brzy a ztrávit část aktivního dne na trajektu (osobně mám zkušenost s trajekty z Atén na Kos, přes noc a pohoda, večer pivko, ráno vyspinkanej) Nějaká zkušenost?
JirkaHK napsal:
Jel jste někdo ze Savony do Bastie na noc, odjezd 22.00, ráno v sedm tam, není lepší se vyspat na trajektu??
Já takhle jel naposledy před 5 lety a super (s Corsica Ferries, předtím jsem to jel několikrát i klasicky přes den). Měli jsme teda kajutu (pro 4 to ani nebylo nijak drahý) a bylo to o dost lepší než ty ranní trajekty (kdy jak píšeš - buď brzy vstávat nebo přijet do přístavu pozdě v noci a dát si šlofíka tam; v obou případech se ale člověk nijak extra nevyspí, na ostrov dorazí po poledni a už kouká, kde by to zapíchnul a odpočinul si)
my jeli minule přes Garmiš pod Stelvio, nocleh v oblíbenym penzionu v Suldenu a druhej den z Janova. Fajn cesta na 2 dny. Mám alergii na Brener.
říkám si hurikán
JirkaHK napsal:
Jel jste někdo ze Savony do Bastie na noc, odjezd 22.00, ráno v sedm tam, není lepší se vyspat na trajektu?? Najde se flek kde se prospat, než ráno v kempu vstávat brzy a ztrávit část aktivního dne na trajektu (osobně mám zkušenost s trajekty z Atén na Kos, přes noc a pohoda, večer pivko, ráno vyspinkanej) Nějaká zkušenost?
presne takto sme isli nocnym trajektom,kajuty sme nemali a v pohode sme sa vyspali na chodbe na zemi na koberci na karimatkach,ziadny problem,da sa najst na trajekte vhodny flek,miesta je kopec,najlepsie najst menej frekventovanu ulicku
link na fotky su v mojom prispevku v tomto vlakne,mozes pozriet
rano sme prisli do Bastie,oddychnuty,takze parada...
JirkaHK napsal:
Jel sem to již asi 3x vždycky ze Savony na noc ,ráno odpočatej v Bastii
Výhodou je že ušetříš za nocleh někde v kempu a zároveň čas,na lodi si lehneš kam chceš je jim to jedno klidně v restauračce na gauč
Upravil cert68 dne 13.03.2016 10:01
Ozivim trochu tema.. jak je to s kurtovanim? Mam mit svoje kurty nebo budou k dispozici? Je potreba mit vytistenej listek nebo staci jim to ukazat na mobilu? Resim zpatecni cestu, kdy bych pres net koupil listek den dopredu.. Diky
Mají svoje a lístek jsem kupoval v budce u trajektu. Na zpáteční cestě mě málem nepustili, bo nemohli načíst čárovej kód. Anglicky neuměli a tak to bylo docela zajímavý.