Mr GS napsal:
Těch nesmrtelnejch poctivejch kovářskejch prací se poslední dobou jenom v mým okolí rozkovalo až moc Asi přišel jejich čas,no....20 let je 20 let a 100tis km je 100tis km
Takovej je život a je o jenom stroj...
100tis km je v případě 11tek mnohdy 2x tolik, protože se to tahalo po revoluci do ČR, slepovalo a stáčelo jako dneska oktávky. A rychlá jízda + pomalá údržba udělá na motorce za 20 let své.
Pro mě je to srdeční záležitost jako pro někoho PDčko. Na 11tce se dá ještě dnes vyprášit moderním motorkám kožich, protože jede, brzdí a podvozkově stíhá.
YouTube Video
Neprovokuj a raději sbírej víčka od petflašek, až v tom zachrastí Tobě, aby sis odlil novej díl.
Sice máme staré železo, ale tam kde my máme logo BMW, vy máte tohle:
Upravil Hrabe_X dne 15.09.2014 09:22
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
servisak napsal:
Meďo neboj to polecime.. na radarku pojedes neboj
O léčení strach nemám, spíš budu muset vyprat kuklu, aby v bance nezbyly pachové stopy.
Ivo Bohuslav napsal:
Prdlajs kasa, nechtělo se mu moknout, tak si panáček zavolá taxi............ Škoda, že jsem to nevyfotil, jak se poctivý železo vrací z výletu............ No jo no, každýho nás to jednou čeká, lepší v Plzni, než na Fagaraši............
To bys nevěřil, jak jsem zmoknul, než dorazil Hasič. Napřed v lijáku pokus o detekci stavu u krajnice hlavní, kde vesele šplíchalo všechno, co jelo kolem. Pak nastalo telefonování a následovalo tlačení na příhodnější stanoviště. Takže co nedodala voda zhora, dal pot ze spodu. Kupodivu sem ani nebyl nějak moc naštvanej. Spíš unavenej.
hugitka napsal:
... je mi líto, že jsem s Vámi nemohla v sobotu posedět déle. Ta obědová kombinace česnečky, bramboráčků, krkovičky a zelí se mému bříšku moc nelíbila a celý večer cosi brblalo ...
Vždyť nejen kuřáci byli často venku a nebylo to jen z důvodu konverzace
TOLI napsal:
Ty vo..e ty máš teda pech. No jo no poctivý železo je poctivý železo Našetři na dvanáctku a shoď to už ze skály.
Než našetřím na 12tku, tak to bude starej krám taky a má pár kurvítek navíc. Do té doby bude z Bobše nová motorka, protože tímto tempem nezbyde moc původního materiálu
Jo, nové stroje jsou nové stroje, ale doma jsme se shodli, že máme Bobše rádi a že si ho necháme. Holt místo dětských bolístek tlumíme neduhy stáří. A byť je to pro mnohé "starej krám s nevalným výkonem", tak mě dosud vždycky dovezl a i nepojízdnost pořídil v relativně dostupné destinaci. Někde mezi Vidrou a Herkulániema v lese by to bylo podstatně náročnější.
A kluci, ještě jsem neviděl, že by měl někdo na modernější bramboře tak krásně excentricky rozmístěné nerezové šrouby na zobáku, intezivnější blinkry a spoustu dalších naprosto originálních a osobitých zvláštnostní našeho piplaného Bobše. Takovej stroj je prostě součástí rodiny
Upravil Medik dne 15.09.2014 10:11
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tvl Mediku, vědět, že ti to kleklo, šel bych ti píchnout a mohl sis čekání zkrátit u nás na kafcu.....bydlím u plasky
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
sadilek napsal:
Mediku.To máš z toho off road ježdění,říkám to furt že to na to není a do terénu to tahá jenom ****.
No jasně, už to mám.
Takže za to vlastně můžeš ty a těch asi 10m bláta a dva přejezdy kolom rdí stezky Což byl s Bobšem zatím můj "nejvyšší" dobrovolný off výkon.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
[quote]
....Jo, nové stroje jsou nové stroje, ale doma jsme se shodli, že máme Bobše rádi a že si ho necháme. Holt místo dětských bolístek tlumíme neduhy stáří. A byť je to pro mnohé "starej krám s nevalným výkonem", tak mě dosud vždycky dovezl a i nepojízdnost pořídil v relativně dostupné destinaci....Takovej stroj je prostě součástí rodiny.....
To bylo od srdce
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mediku Ty máš letos smolíka!
Ať Ti to dobře dopadne.
Kdyžtak můžu kontaktovat Tomassína,něco určitě má.
Jinak hezkej session nechtělo se mi domů!
Zvláštní poděkování Panu Kuchaři a paní domu za servis!
Další uznání Kacovi za vyprávění o Rolavě.
Dík všem!
A je mi líto Michala.Tuty sessiony jsou supr a chci další!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Koukám na staré fotky, a říkám si, že je celkem škoda, že jediná, byť komornější akce u nás na západě nepokračuje....
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Jo. To je bezesporu skoda. Bohuzel jsem to ale opakovat nemohl. Ono se to nezda, ale zarizovat to stoji dost usili a hlavne radnou pripravu. A ja na to nemel cas. Mozna jsem mohl nekoho oslovit, aby mi s tim pomohl, ale uz se (ne)stalo.
Kdybyste to chtel nekdo ozivit, muzem do toho zase prasknout a neco vymyslet. I kdyby bez motorek (s ohledem na kocarky).
...čeče, já myslel, že důvodem byl prodej areálu, ale jak to tak vypadá, ty jsi "generoval" potomka ;o))
tak, byť jsem aktual ze severu, tak pokud mohu, pomohu čeče. bylo to dobrý/hezký/pohodový
www.jantruhlar.cz