Remus511 napsal:
Asi chceš zachraňovat svět.. klidně můžeš.. Ale než se rozeběhneš proti rozjetému vlaku cinkni, přijdu se podívat kdo uhne
staci nedelat ze Zeme horsi misto k zivotu -- a svoji troskou do mlyna muzes prispet i ty.
Treba tim ze se zamyslis nad souvislostma nez koupis soucastky od potencialnich corkaru.
Tak pozor ať nešlápneš vedel.. Vživotě jsem nic neukradl a nikoho neokradl! Namísto toho se každej snaží vojebat mě jak jen to jde... Asi nechceš pochopit.. Až dnes nakoupím, dám ti čestný prohlášení toho člověka,ju?
Remus511 napsal:
Tak pozor ať nešlápneš vedel.. Vživotě jsem nic neukradl a nikoho neokradl! Namísto toho se každej snaží vojebat mě jak jen to jde... Asi nechceš pochopit.. Až dnes nakoupím, dám ti čestný prohlášení toho člověka,ju?
hele ja jsem reagoval na to cos napsal.. coz mne velmi zarmoutilo a byl jsem z toho smutny!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
Jo a kdyby někdo chtěl preferovat,že násilnost tvoří násilnost,tak má pravdu,ale musí se v tomto světě nějak začít a dokud neteče krev,tak se nic neděje!
Pamatujete jak před lety v Praze někdo chtěl vykrást zlatnictví???
Dostal kulku do palice a odnesli ho havrani,měsíc na to znova - pán dostal tři zásahy a po převozu do nemocnice zemřel.....Obou zlatníkum se nic nestalo,legálně drželi zbraň a použili to co se píše v paragrafu 13,14 a taky hlavně použili selský rozum!No a od té doby to celkem sleduju a jak na potvoru nikdo do zlatnictví s nekalím úmyslem nešel,to je politika co.....
eh? Tady jde o to, ze kupovanim/mhourenim oci nad kradenyma vecma delas dobytkum PRIMO TRH.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
O čem??O Ho.ně....
Pán asi jezdí s kamiónem nebo co.....
Kamión je nejnebezpečnější prostředek na dálnici a to co ty s prominutím někteří telata udělaj,to je na pořádnou nakládačku,nemluvím o tom,když na dálnici předjíždí pět kilometru druhej kamión o tři km rychlejší než ten v pravém pruhu,za ním kolona jak svině a pak za deset minut zastavuje na sraní...A jak jsou steklý tyhle šoféři
Mám jednu příhodu co se stala mé bejvalé přítelce,najížděla na jižní spojku v oblasti krč,za najezdem na dálnici smer MB jí dojel nějaký pilot s kamiónem a tím,že paní dodržovala rychlost,jelikož jsou tam kamery,tak to tele do ní asi pětkrát vrazilo,tím,že měla v zadu na sedačce malé dítě,tak jí asi nebylo moc do smíchu,já to vidět,tak právě teď sedím za katrem,takovejhle člověk nemá za volantem a na silnici co dělat!
Stalo se to v létě,řeší to policie a hádejte co se děje???
Nic,protože policie v mých očích je úplně ale úplně k ničemu!
O tom bych vám mohl vyprávět,když jsem byl mladší.....Než by zasáhli,tak raději skočej do auta a dělaj že nic neviděj.....Chápu to,že mezi dvacet raubíři těžko někdo vejde,kor když vypadá jak loutka,ale mohli alespoň zavolat zásahovku nebo stálou pořádkovou,jako se to děje v praze....
Koukněte na policii na západě jak už jen vypadají,kolem pracky o dvacet čísel víc než u nás ty jednorani a o velikosti IQ a nadšení pro výkon spravedlnosti raději nemluvím,samo to neplatí na každého,jen tak devadesát procent....
Mám dojem,že se asi moc koukáš na seriály typu Cobra 11...dokonce 5x do ní vrazil...otázka je co...
To Emilio: Ne, že bych chtěl přečíst všechny Tvoje příspěvky, to rozhodně ne...
Ale mám dojem, že těchto pár příspěvků v tomto vlákně patří k tomu nejhoršímu, co jsi tu za těch devět měsíců nasázel...
Doufám, že se to kolem nás podobně smýšlejícími lidmi až tak nehemží. Jinak Pánbůh chraň nás a naše děti...
O čem??O Ho.ně....
Pán asi jezdí s kamiónem nebo co.....
Kamión je nejnebezpečnější prostředek na dálnici a to co ty s prominutím někteří telata udělaj,to je na pořádnou nakládačku,nemluvím o tom,když na dálnici předjíždí pět kilometru druhej kamión o tři km rychlejší než ten v pravém pruhu,za ním kolona jak svině a pak za deset minut zastavuje na sraní...A jak jsou steklý tyhle šoféři
Mám jednu příhodu co se stala mé bejvalé přítelce,najížděla na jižní spojku v oblasti krč,za najezdem na dálnici smer MB jí dojel nějaký pilot s kamiónem a tím,že paní dodržovala rychlost,jelikož jsou tam kamery,tak to tele do ní asi pětkrát vrazilo,tím,že měla v zadu na sedačce malé dítě,tak jí asi nebylo moc do smíchu,já to vidět,tak právě teď sedím za katrem,takovejhle člověk nemá za volantem a na silnici co dělat!
Stalo se to v létě,řeší to policie a hádejte co se děje???
Nic,protože policie v mých očích je úplně ale úplně k ničemu!
O tom bych vám mohl vyprávět,když jsem byl mladší.....Než by zasáhli,tak raději skočej do auta a dělaj že nic neviděj.....Chápu to,že mezi dvacet raubíři těžko někdo vejde,kor když vypadá jak loutka,ale mohli alespoň zavolat zásahovku nebo stálou pořádkovou,jako se to děje v praze....
Koukněte na policii na západě jak už jen vypadají,kolem pracky o dvacet čísel víc než u nás ty jednorani a o velikosti IQ a nadšení pro výkon spravedlnosti raději nemluvím,samo to neplatí na každého,jen tak devadesát procent....
Mám dojem,že se asi moc koukáš na seriály typu Cobra 11...dokonce 5x do ní vrazil...otázka je co...
Kalvéra má Liánu v turbu.. sere se stejně jako KTM
To Emilio: Aby ti Radosek nenapsal posudek...
"Doufám, že se to kolem nás podobně smýšlejícími lidmi až tak nehemží. Jinak Pánbůh chraň nás a naše děti..."
trošku mi to připomná proces s Miladou Horákovou
Tobě se zdá být normální střelba a násilí? Promiň, mě ne. Možná jsem staromódní. Ramba fakt nežeru a násilí nefandím, takže asi nejsem "in". Mě jen nesedí myšlenka samosoudcovství a vykonávání "spravedlnosti" na vlastní pěst.
A mimochodem, co sem pleteš Miladu Horákovou? Nějak mi unikla souvislost mezi propagací násilí a politickým procesem z padesátých let...
Ale dejme pokoj s hádkami, které nikam nevedou...
Pojď se vrátit k silničnímu provozu:
radosek přiložený následující obrázek:
Emilio-když nekoukáš,tak nekoukáš...Ty je přímo žereš...čéče,ještě nějakou na dobrou noc tam nemáš?
Remus-nedělám řidiče...
PeDR-bohužel ano,ale stejně nejhorší katastrofou je srážka s blbcem...což nemusí být ani na silnici...
Tak dnes cestou do Phy po D11 jsem potkal tři slídící VW R36 *pissed* Jsou to pěkný vejři, jen co je pravda. Ale pokud se sníží nehodovost a počet ožralejch za volantem . Jinak cestou dom kolem 17.15 jsem měl na zádech A8 s italskou značkou. V rychlosti kolem 180 jsem zmerčil v dálce VW, zařadil se do prava a čakel na cobru 11, a ono nic. Pašák to kolem nich provalil 200+ tak nevím co tam ty homici dělali
Nedávno jsem je viděl , jak vykostili nějakýho závodníka s Audi. Já jel cca 150 , Audista tak o 20-30 víc. Byli schovaný před náklaďákem a hned po něm vystartovali.
Moc krásně jim to bliká. Normálně ale není šance je na dálku poznat. Byl to tm. modrý Passat kousek za Humpolcem na Brno. Fotku jsem nestihnul.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz