O tu nejzákladnější. Rozhoduje o mě a mých dětech někdo koho sem nevolil a koho ani nemužu odvolat ( myšleno volit někoho jiného). A nebudu mluvit o pokřiveném podnikatelském prostředí ze strany EU kvůli všemožným regulacím a dotacím.
český europoslance volits mohls
Ale v pohodě, po mým se s unií máme líp, po vašem ne, tak je to normalni
říkám si hurikán
O tu nejzákladnější. Rozhoduje o mě a mých dětech někdo koho sem nevolil a koho ani nemužu odvolat ( myšleno volit někoho jiného). A nebudu mluvit o pokřiveném podnikatelském prostředí ze strany EU kvůli všemožným regulacím a dotacím.
český europoslance volits mohls
Ale v pohodě, po mým se s unií máme líp, po vašem ne, tak je to normalni
Nesmysl, europarlament nemá v podstatě žádnou pravomoc, nemůže navrhovat zákony atd..vše rozhuje komise a tu nikdo z občanů nevolí. Junker nebyl zvolen v žádných volbách, neprošel žádnou předvolebni kampaní, nemusí se zodpovídat žádným voličům.
Ale nejlepší je jak tihle eurosvazáci mající plná ústa demokracie, teď nemůžou
zkousnout, že někdo demokraticky rozhodl. To je naprosto typické pro tuhle partičku neostalinistů, demokracie ano, ale pouze pokud nám to vyhovuje, jinak bude zle. Když čtu to zděšení a nenávist vůči GB, za to že rozhodla jinak než oni chtějí, ukazujou svou pravou tvář. Merkelová by nejradši zase poslala Heinkely nad Londýn, Frantíci koukaj jak z toho vytřepat co nejvíc, Ital tradičně neví o co jde, je mu to fuk, je léto a to hlavní a Řek si zase řekne o prachy. Takhle to funguje, bohužel.No a naši borci budou mrmlat cosi o jednání, rozvahách atd..místo toho aby se někdo zamyslel proč to Tomíci zvolili právě takhle až je možná něco shnilého ve státě evropském.
GS 1200 R Adventure
vevis napsal:
Nejradši mám názory,že by bylo nejlepší vystoupit z EU.A ještě lepší názor je,že by velké firmy meli být zase české.To by se panečku třeba škodovce dařilo.Dávala by práci více lidem než dnes a asi i aut by vyráběla víc.A pravděpodobně by se všechna prodala v bohatém Česku.
Prosím tě,ty furt s tou zkur.venou škodovkou...ta nic nezachrání.Vidíš to moc úzce.Navíc,nevidím jedinej důvod,proč by se neprodávaly ty krumply za hranice,kdyby náhodou nějaký zase byly...Dneska to tady nikdo ostnáčem neobežene a nebude vydávat povolení k výjezdu.Tady jde spíš o ty zmr.dy,co si tam už nevidí do rypáku...celej Brusel bych rozpustil...ale střelbou do týlu...prasata zhovadilý
Nápad to byl v počátku parádní,ale co z toho udělali ti srá.či,nad kterýma nemá nikdo kontrolu,to je zhovadilost nejvyššího levelu.Takhle to prostě už dál nejde a myslím,že je dobře,že to jde řešit ještě po dobrým...což odchod je.A doufám,že to je jen první vlaštovka
...škoda nábojů
...je tam hodně kandelábrů
https://t.me/pump_upp
chafre - přesně tak, líp bych to nenapsal. Navíc se tady sice dohadujeme pěkně a už jsem psal na první stránce - přes brutální mediální masáž a zděšení všech těch nikym nevolenych komisnich euro****ů se vážně nic zásadního nestane. Británie stejně úspěšně srala jak na Eurozónu (společná měna) tak na Schengen. Volný pohyb zboží, lidí a kapitálu přímo s EU tak úplně nesouvisi....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
vorel napsal:
[quote]
Nepřijde mi správný, aby dedci urcovali svět pro třicetiletý, ale co už
A co tedy navrhuješ? "Starý" postřílet?[left] A kdo by na ty mladý dělal?
Jen mi přijde trochu paradox, že o světě pro další generaci rozhodla generace co to nezazije
Jo hochu , co jsi zažil a jaké máš zkušenosti ? Myslím , že rodiče a dědové nikdy pro své potomky nechtějí nic špatného. Zamysli se nad tím.
Upravil Olin dne 26.06.2016 12:05
jsem rad, ze GB odesli a verim, ze je to zacatek konce zvraceneho projektu EU. Myslenka to byla dobra,ale vymklo se to z ruky. Neverim v reformu EU, to by ti co ted rozhoduji museli od lizu, a tak GB alespon ukazali cestu dalsim zemim. Zitra se sejde V4 a jako policajt na ne bude dohlizet Nemecko, aby se nahodou nedomluvili jinak, nez je EU libo.... s koncem EU prijdu o dobrou praci, ale zasadne mi to nevadi a preju si ho. Takze mam smisene pocity,ale prevazuji ty dobre.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Já smíšené pocity nemám, jedině z toho, co se na Británii sneslo PO referendu - jedni podepisují petici, druzí chtějí referendum prohlásit za neplatné... Doba se asi mění a smířit se s výsledkem demokratických voleb už se nenosí ani v Británii, ale myslím, že to je záměrně přiživováno ze zahraničí. Vlastně jsem o tom hluboce přesvědčen.
chafre to napsal správně, tím je to horší, další důkaz, že EU není o demokracii. Jestli vládne Evropě nevolená komise v čele s osobou, která čelila obvinění z korupce a možná i jiných zločinů, pak jedinou šancí je rozpad EU, popř. odchod, třeba nucený, všech komisařů a dalších špiček EU, generální rekonstrukce a návrat ke kořenům evropské spolupráce. Británie udělala první krok, dělá to pro sebe ale vlastně pro nás všechny, čelí obrovskému tlaku těch, kteří si nepřejí Evropu jako společenství nezávislých zemí ale jako Eldorádo, kde hrstka mocných zločinců ovládá stamiliony unifikovaných euroobčanů a my bychom ji měli podpořit.
Ani jsem se nechtěl zúčastnit diskuze, aleje tady několik věcí:za prvé, sami Briti se lekli, co že z referenda vypadlo. Řeči o starých co rozhodli za mladé jsou blbost. K referendu přišlo myslím 72 procent lidí- nikdo neví, jestli ti mladí nezůstali za pecí. A druhá věc: když byly volby do Evropského parlamentu, tak všichni byli lenošní jít k volbám a nalezli tam komanči a jiná verbež. Jestli to tak bylo i jinde, máme to tady.
myslím, solidní video... https://dotsub.co...E.facebook
je to s CZ titulkama, pro nás jednojazyčné
Upravil GSSG dne 25.07.2016 20:09
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Padla tam jediná výhoda EU? Nebo to je celý jenom o tom jak je EU zlá?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90