Renek napsal:
Chlapi nemáte někdo zkušenosti jak to vypadá s nájezdem Karoo 3 na LC ADV? Nebo máte někdo nějaké zkušenosti s podobným typem gumy? Má něco třeba Mitas? Potřeboval bych takovou nějakou polo off gumu, aby dala cca 11 tkm.
Karoo 3, nájezd 10800km, a ještě nebyla úplně do hladka... plně naložená motorka, cesta na Kavkaz a zpátky... ale nejdůležitější - po celou dobu mapa RAIN (na ROAD ji ohobluješ docela rychle). První půlku se ti bude zdát, že odchází dost rychle, pak se uklidníš...
Dejvidek napsal:
@Renek: predevcirem jsem videl v centru Ostravy kolem 15:00 ve smeru na novy most a dale na Misteckou bilou nechutne zablacenou 12GSA LC a mela obute Karoo3... Jezdec pak na Mistecke odbocil k BMW CarTec... Nebyls to nahodou ty?
Nebyl... a neurážej můj dííízajnový polep bláta... Obuté měla michelin wild, testuju teď jednu sadu, ať vím co umí a co vydrží, zatím ji tam mám 1200km... Karoo 3 jsem měl už několik sad a jsem s nimi docela spokojený. Wild je v blátě lepší... o mnoho... ale jinak bych řekl, že jsou srovnatelné... Karoo 3 na asfaltu řve, ale jak zkusíš Wildy, tak jim budeš blahořečit... nebo dávat špunty do uší...
progranit napsal:
Tak obouvám Anakee Wild a jsem zvědavý jak si povedou proti TKC 80, které jsem jezdil do teď ...
Jak na nich něco odjedeš, dej mi zpětnou vazbu... Wildy mám obuté čerstvě obuté, tak ať si porovnám názor na ně... díky.
Najel jsem cca 150km, ze začátku to bylo jak na cizí motorce, najednou jsem ji musel nutit do zatáčky(proti ojetým TKC) ale posléze bomba. Uvidíme co v OFF ale to jsem zatím nezkoušel jen pár km lesní cesta a sucho...
Jsou určitě méně hlučné než TKC.
Na TKC 80 jsem na předku najel 14tis do jeho smrti a sjel dvě zadní...
Upravil progranit dne 04.05.2016 17:20
Ahoj, mám na GS z továrny Michelin Anakee 3, sedí výborně, ale mizí mi před očima a to mám najeto teprve 5000 Km. Máte někdo zkušenost kolik tato pneu najede?
Moje Michelin Anakee 3 mají najeto celkem 13000km tak 2 tis km by se dalo ale jelikož jsou sjetý na placku tak už budu měnit .....
Předchozí majitel najel 8000km po dálnici ve dvou naloženej ......
Jeto na GSA 1200 vduch.....
Upravil GSA Petr dne 25.07.2016 11:13
cigi napsal:
Ahoj, mám na GS z továrny Michelin Anakee 3, sedí výborně, ale mizí mi před očima a to mám najeto teprve 5000 Km. Máte někdo zkušenost kolik tato pneu najede?
Aktuálně najeto na Anakee 3 celkem 15 300 km (LC GSA). Prvních 6 tis km zpravidla mimo dálnice, potom cca 2,5 tisice po dálnicích s naloženou motorkou (Bělěhrad - Praha - Gotegorg), takže se pěkně splacatily, potom cca 6 tisíc Norsko, Švédsko, Finsko a přes pobaltské státy domů. Zadek placatý, předek voskákaný. Myslím, že je to tak limit, pro tyto pneumatiky - zadek má aktuálně tak 1,6 mm, předek okolo 2 mm.
Poměr režimů ROAD-RAIN-Enduro v poměru asi 60:35:5.
Jo a jinak jsou obě pneu podálně lehce prasklé (vedle středu pneu) - je tam nějaký spoj těch půlek, na předku okolo drobná vyjetá prohlubeň vedle praskliny. Tuhle prasklinu jsem v horším provedení zaznamenal i na Anakee 2 na předním kole (před dvěma lety na Varaderu).
Pokud jde o chování pneu, tak do 8-10 tisíc se chovaly celkem slušně, potom už to bylo horší. Kdybych měl možnost přezout, asi bych je poslal do koše při nájezdu okolo 13 tisíc, takhle jsem na nich musel dojet domů.