Pro jistou napisu jeste jednou vsechyn upozorneni:
1. Kdo bude prijizdet v SO dopoledne a chce byt pritomen i na dopolednin programu tak bud dorazit na chalupu nejpozdeji v 9:55 nebo v 10:30 byt na techto souradnicich 49.6277339N, 17.4044792E
2. Pokud jste na chalupe nikdy nebyly nastudujte si cestu na http://schrek.kva... neni tam signal nikam se nedovolate, pokud se ztratite ptejte se na Smilovský Mlyn , ale na strankach je vse podrobne popsano
3. Nelekejte se , na ceste z Jivove na Smilov je na nekolika mistech tezba, jsou tam znacky zakaz vjezdu popripade vstupu, ty znacky plati pouze do 14:00, maj to tam napsane pod tim titernym pismem v zalaminovane folii, takze se tim nezaobirejte a jedte.Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Diky moc za zorganizovani super akce
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Bylo to super. Poznali jsme fajn lidičky. Schrek to měl parádně zorganizováno. Jen škoda, že jsme museli tak narychlo odjet. Už teď se těšíme na další setkání.
Děkuji za to, že jsem poznal zase nové tváře. I když jsem se všeho nezúčastnil, byl víkend super. Ještě jednou díky.
Můj děda říkával "Člověk může bejt blbec, ale musí si umět poradit".
chtel bych podekovat vsem co dorazili a prispeli k super atmosfere, ktera se nesla celym vekendem a navazala na vsechny predesle akce, sesla se opravdu super parta.
je potreba podekovat vsem co prispeli do tomboly, ktera letos byla opravdu bohata a vecna, vsem kteri se podileli na naplanovani vyjizdky a realizovali ji, dale obsluze, ktera se o vas starala ve "vydejnich dverich", klukum co prezentovali svou cestu Mongolia 2016 a dale Brauneckovi za video z Maroka, klukum (Bubu a Rocky) za to ze dovezli diagnostiky, v neposledni rade bych chtel podekovat i vsem co pomohli s uklidem a i vsem kteri mi nabizeli pomoct behem vekendu moc si toho cenim
mrzi me, ze par lidi, kteri napsali, ze dorazi nedorazilo a jeste se mi neozvali, tak snad jsou oki a nestalo se neco, treba po ceste atd.
Jsem opravdu opet moc spokojen s prubehem a atmosferou letosni sleziny a pokud se neco nestane tak se muzete tesit na vyrocni slezinu #5 v pristim roce, uz ted me napada spousty veci co jak udelat zas o trochu lepe a taky vy sami jste dali par napadu do placu a rad je budu realizovta , kdyz to pujde.
PS: pokud mate nejake fotky prosim poslete mi je treba pres leteckaposta.cz
Upravil schrek dne 04.09.2016 23:18
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Moc mne mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit, podle fotek opět povedená "taškařice". Snad příští rok....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jo mrknu na to sem to delal vcera dost uz znaven dalo mi to zas zabrat. Ale uz se zrodil dalsi napad na pristi rok bude to vyrocni a musim si dat zalezet.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček