Čau,fungovat to bude pokavad to pujde nastrčit na ten filtr, myslim aby ty packy od toho klíče vlezly mezi filtr a vanu nevim jestli jsi už koukal jak tam ten filtr vlastně je ale je tam celej utopenej a moc místa mezi není ,jestli máš možnost to někde okouknout než to koupíš tak to udělej,nejlepší je origo a nemáš problem 4kila neni žádná pecka a máš to bez nerváků a různejch "forichtunků" a hlavně raz dva hotový
Já zatim bez probémů používal trubku z novoduru... Na tenhle klíč jsem jenom náhodou narazil, tak mně napadlo, jestli někdo něco takovýho náhodou nepoužívá. Líbílo by se mně na něm hlavně to, že by fungoval i na víc druhů filtrů a nejenom u motorky...a za tu cenu...
Upravil MaO dne 15.02.2009 20:17
Ten čelistovej klíč tam nedostaneš ani náhodou.Mám ho a je tam málo místa.Tet jsem zrovna vyráběl ten klíč z trubky.Průměr je opravdu 76 a má 15 hran.Kolem filtru je tak 1 cm vůle.
jardas napsal:
Ten čelistovej klíč tam nedostaneš ani náhodou.Mám ho a je tam málo místa.Tet jsem zrovna vyráběl ten klíč z trubky.Průměr je opravdu 76 a má 15 hran.Kolem filtru je tak 1 cm vůle.
Že vás to baví vyrábět a bastlit... Kupte si klíš,nebo si nechte vyměnit olej u někoho kdo ho má. A je klid...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak jo...taky koupim ten klíč ať se nemorduju pořád s novodurem.
Z jednej věci su ale furt jelen....a to z tej, že se tady píše o průměru 76mm a 15-ti hranu, ale třeba na e-bay se prodáva klíč přímo na HIFLOFILTRO HF 163 a u něj se píše o průměru klíče 74,4mm a 14-ti hranu
Jak to teda je?? Bude pasovat třeba tenhle? http://www.univer...hp?id=1486
mao napsal:
Tak jo...taky koupim ten klíč ať se nemorduju pořád s novodurem.
Z jednej věci su ale furt jelen....a to z tej, že se tady píše o průměru 76mm a 15-ti hranu, ale třeba na e-bay se prodáva klíč přímo na HIFLOFILTRO HF 163 a u něj se píše o průměru klíče 74,4mm a 14-ti hranu
Jak to teda je?? Bude pasovat třeba tenhle? http://www.univer...hp?id=1486
Tak primo tenhle klic mam a taky shodou okolnosti z UNIVERU a sedi to pouzivam filtr mann