progranit napsal:
Tak jsem přemýšlel o značce na přání BMW GS na motorku a vzhledem k tomu že jsou vyloučena písmena G a W pro snadnou zaměnitelnost tak z toho nic nebude...
Ja se ptam, proc??
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
progranit napsal:
Tak jsem přemýšlel o značce na přání BMW GS na motorku a vzhledem k tomu že jsou vyloučena písmena G a W pro snadnou zaměnitelnost tak z toho nic nebude...
Ja se ptam, proc??
dnes to psali na seznamu
G - podobnost tudiž zaměnitelnost s Q
W - prostě široké
progranit napsal:
Ja se ptam, proc??
dnes to psali na seznamu
W - prostě široké
Ja ale nemyslim tu zamenitelnost pismen...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bohumil napsal:
Tagze si tam nemozu dat vagina, tagze steho taki nic nebude...
si z toho děláš legraci, ale když k sousedovi choděj známí, kteří mají čubu stejného jména a pořád na ní na ulici hulákají, tak se trošku červenám i za ně.
Zatím vždy slušně...jsem zvědav, až je jednou nase*e, zda to bude "domů Kruš*no !
Upravil Hrabe_X dne 17.12.2015 12:58
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
progranit napsal:
Ja se ptam, proc??
dnes to psali na seznamu
W - prostě široké
Ja ale nemyslim tu zamenitelnost pismen...
Protože ZIMA...
Upravil progranit dne 17.12.2015 17:04
Tvl, jestli nevite co s prachama, tak Vam muzu poslat svoje cislo uctu