Jde o to jak jsi prvotní informaci podal. Nu což, naběhnul sis na vidle a my se trochu pobavili na Tvůj účet. Ale to jsi musel čekat
Upravil Taborak dne 12.10.2016 22:51
Aspon nedela mrtvyho brouka a neutazil se Coz se neda rict o vlaknu UKradena a nalezena F800 Jinak jako statlar bych se svezl, ale stydim se prihlasit
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
LUKES napsal:
Pak je s podivem jak jsi měnil nick a text příspěvku. Myslím že ti to došlo a teď chytáš se stébla... jak bych tě jen nazval...
....to je zbytečně dramatické prohlášení , text jsem musel změnit , protože mi nedocvaklo , že v původním textu někdo nepochopí nadsázku ( měl jsem asi udělat ještě víc ), no a nový vlákno se mi zakládat nechtělo . Naštěstí pár lidí pochopilo o co go . Takže naposled : šlo pouze o to se sklouznout a pokecat s někým s ADV LC . A vo tom to je .....
Borci myslím tedy nevím, ale zadupat kolegu na jedné diskuzi do prachu na to jak se vyjádřil néni moc gut. Nevím jak ostatní,ale mám dost zkušeností s tím že na sms něco napíšu a je to pochopeno úúúplně jinak. Poďme dál a bez invektiv, zajdime si třeba na sklénku k Bohušovi a už to neřeště. Mě to bylo hnedka jasné, žádná selekce, ale stejný typ a co nejvíc se dozvědět. Toť vše. Nebuďme jak malí, hlavně pokoj Zdar vfšeckým
PS: negrilujte mě na gramathice
devolo napsal:
... Poďme dál a bez invektiv, zajdime si třeba na sklénku k Bohušovi a už to neřeště.... Nebuďme jak malí, hlavně pokoj Zdar vfšeckým
PS: negrilujte mě na gramathice
Tož k Bohušovi bych rád... Je zajištěno spaní?
(Nemyslím spaní s paní, jen to obyčejné...)
Upravil hobr dne 15.10.2016 08:52
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
no ty vole. Kluci já bych se sklouznul hned, ale nemám takovou motorku. Jedině jako batůžek, kladný názor budu dodržovat
Upravil Milda_Km dne 15.10.2016 09:17
no ty vole. Kluci já bych se sklouznul hned, ale nemám takovou motorku. Jedině jako batůžek, kladný názor budu dodržovat
No tvl já sů rád,že nesů z Brna a nemusím hledat kámoše na m.cz
JInak Mildo nebud smutnej,že nemáš weiss advíka LC řeknu Janě ona tě svezesplňuje všechny Brněnské podmínky pro vyjíždku
Bob přiložený následující obrázek: