Jiz poreseno. Dekuji za rady a pomoc.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Pod 6000km se DPH musí zaplatit. Kdo porad baziruje jestli je to tak či onak, ptejte se na úřadech, od toho je máme a predejdete tím spekulacím.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Labus01 napsal:
Jestli to má dokturek ze spolehlivýho zdroje ...
Tvl na takhle tenkej led bych se nepoustel ... pochybovat o spolehlivosti vlady, horni/dolni komory, dale Sbirku zakonu ma podle me na starosti Ministerstvo vnitra ... vzpomnel jsem si na scenu ze Skrivanku na niti - abychom se zitra neptali "kde je Labus01"
Jinak kdyz zanecham ostrovtipu, vyguugli si zakon 235/2004 Sb. v platnem zneni, paragraf 4, odst. 3.b.1. ale to uz se opakuju. Volitelne take pojmy konjunkce a disjunkce.
Nechtěl jsem se tě nějak dotknout, ale myslel jsem to tak, jestli jsi koukal do zákona nebo jsi to vyguglil a zkopíroval třeba z nějaký jiný diskuze, kde to pořád nemusí být úplná pravda
vnitra bych se nebál, ty neví, co se děje u nich v baráku, natož někde v internetech
ne, vubec, tos me blbe pochopil. me pobavila ta myslenka ohledne spolehlivosti nasi politicke garnitury, ktera je vlastne tim zdrojem ... ackoliv to vlastne takova prdel neni ...
Asi je jeste dooost casu bych rekl tohle resit. Ale dle me to bude uplne stejne jak z jakyhokoliv statu mimo EU
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Asi je jeste dooost casu bych rekl tohle resit. Ale dle me to bude uplne stejne jak z jakyhokoliv statu mimo EU
Tohle bude trvat ještě dost dlouho. Naproti řečem, které jsou módní jakože UK nijak nebude tratit vystoupením z EU, myslím si opak. A dost mně to i mrzí, navzdory všem těm řečem proti EU volný pohyb zboží a služeb je fajn. Z UK e-shopů jsem si objednával dost věcí a pokud by to muselo jít přes celnici, tak bych se na to vysral. Naposledy jsem něco objednával z USA a položka za 40 USD po procelní poštou (poplatek za celní řízení), clo+DPH naskočila o 600 Kč...
TTIP = chválabohu, že je u ledu
BREXIT nemá nic společného s volným pohybem zboží/lidí. V souvislosti s tím bude záležet na tom, jak bude chtít slavná EU ostatním státum ukázat, že stavět na zadní se nemá.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
je teď ta zima, tak si dovolím nesouhlasit, brexit má něco společného s volným pohybem zboží a osob. jako nečlen si to zboží i osoby musí teprve dojednat, mě se zdá že by chtěli jen pohyb zboží a ne osob, uvidíme
říkám si hurikán