tak jo... tak uspíme tohle vlákno.... když si někdo za dva měsíce vzpomene, ať ho oživí a připomene mi to... dám sem informace o tom jak si to může každej zjistit..... bohužel to nepůjde dřív než za dva měsíce si myslím abych jim nedal vodítko jak zamaskovat takovou školáckou chybu v té podle mě spackané marketingové akci.... BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
I kdyby to byla pravda s tim ukradenim, toto vlakno se uz do normalu nevrati. Kazdopadne diky za nej. Podle me slo jen o odkaz kvuli SEO optimalizaci. Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
Co taky jiný s tím??? není k ničemu dobrý a výslledek bude stejně až za dva měsíce.... zatím je to jen 10 dní...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Takže jak jsem avizoval, za dva měsíce tu dávám návod jak si každej může prověřit, jestli byla ukradená...
Stačí se podívat na stránky (viz odkaz v prvním příspěvku) najít si tam odkaz na nalezená vozidla ( dole v levo na sránce) a tam se podívat do seznamu, jestli ta motorka tam je nebo není...
A proč se muselo čekat dva měsíce? Protože v době založení tohoto vlákna tam byly datumy ze 7mého měsíce... teď už tam je i 10tý měsíc a tak je jasně vidět, že žádnou motorku od 7mého do 10tého měsíce nenalezli ( a to ani předtím)...
Toliko k tomuto tématu.... a odakz nevkládám jen proto, že bych jim zadarmo dělal SEO optimalizaci......
Upravil AKHB dne 29.10.2016 15:07
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...