To Spea: Pisou o ni ze je to nejostrejsi off guma, ktera je legalni na silnici
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
A co třeba Continental Conti Escape...nemáte někdo zkušenosti?
Jak sedí na silnici E-09? Je vhodná i na předek? Nejezdím nijak divoce. Tak normál... Musím něco obout i než pojedu do Itálie. Mám sice jetou 08 ale zdá se mi strašně tvrdá...tak mám strach abych si někde neustlal... ...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
CarlosCZ: Určitě napiš...budu rád...
TOLI: Na mokru jezdím jak připosranej :-) takže to je v pohodě...
Asi ted koupím sadu E-09 a uvidím...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
[quote]Rhinoceros napsal(a):
To Mr GS: Ted jsem se na ne byl podivat v garazi a bohuzel mam taky kurvejsky *pissed* No jak rika ruskej kosmonaut v Amagedonu - Rusky komponienty, americky komponienty fsecko z Tchai-wanu....
Tak to by mohl být ten problém s výdrží.No,uvidím.Když vydržej 8tis....nevadí.V létě pujdu asi do Tourancek a pak znova TKC,ale už ne korejský a schválně to porovnám,jestli v tom bude rozdíl
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak mi to nedalo a dneska pri napinani retezu jsem udelal dukladnejsi kontrolu TKC. Predek po najetych cca 2300km je na nejakych 90% a zadek je tipoval bych nekde na 70%. Coz mi nedodava moc duvery k predeslemu tvrzeni, ze vydrzi cca 8000km. No kazdopadne uvidime. Metzeler Sahara 3 co jsem tam mel predtim mi vydrzely 6500km a pri vymene byl predek tak 20% a zadek 0% bez vzorku. Podotykam, ze muj zpusob jizdy je jednaaaaaaaaaa, dvaaaaaaaaaaa, brzdaaaaaaaaaa .....
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
otvorim temu.. mam 650 dakar a chcel by som nejake gumy na lahky teren a pripadne aj sneh.. na com sa da opatrne jazdit aj po snehu? teraz su tam cisto silnicne gumy.
Na Dakarovi jsem mel Mitasky do Albanie (E10), ale ty teda dost ubyvaly zejmena pri sviznejsim tempu na asfaltu. Pak jsem prezbrojil na Heidenau K60, coz byl takovej rozumnej kompromis.