po asi dvou denním pátrání po netu s hlavou jak pátrací balon jsem se rozhodl požádat o pomoc Vás a Vaše zkušenosti.
Řeším následující: Do dnes jsem používal vodě neodolný phablet ve které mám koupenou navigaci TOMTOM a aplikaci LOCUS. Phablet se odporoučel do věčných lovišť, díky mému zcela profesionálnímu zásahu a já otevřel myšlenku zda investovat opět do "smatphonu" kde mám nakoupené app a tak nějak vše vyřešeno nebo se pustit do k tomu určených zařízení.
Mým favoritem v případě moto navigace je Garmin 395... (i z důvodu toho, že už teď používám BaseCamp)
případně BMW Navigator V
Zde narážím na první věc kterou jsem nebyl schopen nikde vyčíst. S LOCUSEM jsem si mohl vybrat trasy (třeba i všechny uložené) které chci zobrazit na mapě. Jezdil jsem tak že jsem viděl vše a jel tam kde jsem chtěl a jak to bylo nejlogičtější například při navazování jednotlivých tras na sebe bez hlasových pokynů navigace... Je něco podobného možné i Garmin/BMW Nav. nebo lze zobrazit pouze jednu trasu?
A další věc týkající se tras. Pokud mám vytvořenou trasu v jednom kuse stylem kam dojedu tam spím a druhý den ji otevřu tu samou a označím navigování je možnost pokračovat po trase nebo musím "upravit" trasu, nebo mě bude navádět na bod 1. Např. TOMTOM nabízí navigovat od nejbližšího místa dál po trase...
Případně pokud by někdo měl otestované nějaké opravdu odolné zařízení typu smartphone budu moc rád za jakoukoliv zpětnou vazbu. Pořád je to asi díky své univerzálnosti ideál řešení. Je to samozřejmě můj subjektivní názor s vědomím všech nevýhod jako je horší čitelnost displeje apod.