Mauglí, myslím že je naprosto logický, že prvně musel úplatek někdo dát. To, že si o něj někdo řekne, korupci samo o sobě nevyvolá
...ale co nechápu, že zrovna ty to vůbec řešíš, když jsi tam nikdy nebyl a na celou Ukrajina jsi jim přece prozřetelně nas.ral. Asi bys měl ty svoje teologický znalosti zkoušet uplatnit někde jinde... ale nevím jestli na někoho zabere ten styl "kážu vodu, piju víno"
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ja nic nekazu, neodsuzuju celníky, co dělají za par šupů, že se snaží si pomoct, nesoudím lidi, co jim dají, aby netravili svoji dovolenou čekáním na čáře, každý má svoje důvody a motivaci... a jestli to vidíš po svým, je to taky tvoje věc, nemám patent na rozum.
pod trvalým dohledem
Ahoj..my jeli přes Ublu v červmu taky ke Lvovi..
Tam jsme čekali asi 40 min. domu něco málo přes hodinu..
Ukrajinští celníci hodně nepříjemný,hlavně ta jedna píč..,čekali na úplatek..
nic jsem
jim nedal..Jinak vše ok..Karpaty nádherný,lidi v poho,u Lva luxus..
Tak at se výlet vydaří..závidim..
Hele, U Leva, bere eura ?
Eura bere..když budeš chtít,tak ti za ně dá i hřivny..
Upravil Mlha dne 23.08.2017 15:30
východ má svá specifika a proto ho mám rád o když je to občas na palici
bacha třeba na tuhle křižovatku, když se jede od východu je před první odbočkou doleva šipka Koločava. nahoře na hlavní se ale musí doleva přes plnou a po 100 m je pevná policejní budka. myslím, že každej kdo tam poprvé jel platil. je třeba tu hlavní podjet a až pak doleva. https://mapy.cz/s... říkám si hurikán
My prvni vikend v cervenci, prez Ublu, cca hodina. Celnik dostal 5€, nic jsme nevypisovali. Nemam s tim problem. Ctyri dny jsme bydleli u Leva, vse ok. Bere i eura, na vychodni pomery vse super. 4 dny jezdeni po Karpatech fantasticky. S mistnima zadny problem, policajty jsme nekolikrat potkali, nikdy nas nestaveli, mozna stesti. Vyse zminena krizovatka je blba, ale kdyz davas pozor... Z UA na SK asi hodina, z toho min pulku slovaci, nikdo penize nechtel. Myslim ze kdyz se clovek chova normalne, nema se ceho obavat. Kdo chce vse spigel nigel, at jede na Grossglocner a nesjede z asfaltu a kdyz sjede, minimalne ho popravi. Na UA se jezdi protoze se muze jezdit po horach a vlastne vdude. Jiny kraj, jiny mrav. A proto aspon ja UA beru jako zazitek a rad se tam jeste podivam. Clovek si aspon uvedomi, jak si doma dobre zije.
Je v okoli Kolocavy nekde pneuservis - vulkanizer, kde mi budou umet prezout zadni pneu na GSu? Moje TKC vzadu da tak maximalne 2 tisice po silnici a v terenu uz je nepouzitelny. Tak ze bych si vzal za sebe novy TKC a nechal si ji prehodit. Montpaky si neberu, maximalne golu s orechem na kola a brzdic...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999