Tak to vypadá, že bude letošní Slezina opravdu výjimečná a to ne jen samolepkou.
Zaprvé se zas meteorologové už tři dny blbě dívají do jejich věštících koulí a dnes odpoledne bylo vše úplně jinak. Takže uvidíme jak vše dopadne, každopádně se akce koná za každého počasí. Když dojedete autem nic se neděje, nebudete samy .
A zadruhé, mě dnes od obou sobotních promítajících došla omluvenka. Pokud by jste měli něco zajímavého na promítnutí a třeba k tomu něco povykládali máte volný prostor, notebook a dataprojektor k dispozici.
Jinak přípravy jsou v plném proudu a těším se , že se sejde opět dobrá parta.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak vyzazime dochystavat. Kdyby cokoliv na signalu budu v cca 15:00 - 16:30. Kdyztak ma pevnou .
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
V prve rade patri diky VSEM co dorazili i navzdory hodne spatne predpovedi i spatnemu patecnimu pocasi a to dokonce treba i Vitamin co to mel 530km daleko. Myslim si ze jsme si to vsichni luxusne uzili hlavne tu sobotu to pocasi vyslo nejlip jak mohlo. Diky patri i Quertovi a Vildovi za OFF vyjizdku Qurte vsichni si pochvalovali zvolenou trasu, tak se tesim na pristi rok. Taky diky vse co dovezli veci do tomboly, opet byla dosti nadupana.
Doufam, ze se Vam vse slezina libila a uzili jste si to.
A ted jiste vsichni cekate na to posledni co bych Vam rad sdelil a na co jste se uz mnozi jiz ptali.
NO
.
.
.
.
.
.
JOOOO diky Vam vsem co jste dorazili i navzdory spatnemu pocasi, jste me presvedcili, ze o akci mate zajem i nadale a nejen stalice co jezdi pokazde, ale i nove tvare, TAKZE Slezinu cislo 6. udelam pokud bude vse tak jak ma byt, tak si zapiste termin 7.9.-9.9. 2018, jak bude hotova samolepka vyvesim do akci.
Jo, bylo to super... I když jsem předchozí ročníky nezažil, tak mi s váma se všema bylo moc dobře.
Richard
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
Přátelé
všem díky za menší, odvaz a hlavně vydrž desetibojaře Matyho a bezedného Medíka
Prdel stále bolí ...jěště ,že jsem nejel po břichu to bych asi nerozchodil a doma nevysvětlil
no a kdo vyraboval tombolu? tady všeci vědí a tak pro příště dovezu taky cosi ....mam 5 kilovy tachograf z trambusa i s klíčem , nebo kýbl vazelíny ,ta se poveze 400 kiláku určitě na pohodu a překlad nad okna , bo jaky typek u ohňa cosi zrovna doma staví
PS: Schreku Schreku!!!!! máš vyrážku ???? ty zelené tanga..... jsem fak čekal