Byl jsem dnes v Inveltu na servisu ve 20 000, vidle mi kontrolovali taky a jedna má vůli 0,10mm , druhá 0,15mm, tolerance na výměnu vidlí je prý 0,20 mm, to bych mohl ještě letos dát. Sady na vyztužení nejsou, mají jich objednaných 200.
Taky jsem od čtvrtka po výměně trubek - údajně první v proseckém Stratosu . Tak snad bude chvíli klid...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Tak já byl ve Stratosu, myslel jsem, že jedu na opravu a nakonec to byla jen kontrola :-) . Vůli tam nemám, takže výměna vidlí nebude, ale lisují tam když jsou dobrý nějaký zpevnění. Ty sice prý měli, ale zase jim odešel nějaký speciální přípravek, takže se mám objednat na jindy. Na kdy to ale neví, protože neví kdy jim ho z Německa pošlou :-/
Tweety napsal:
Tak já byl ve Stratosu, myslel jsem, že jedu na opravu a nakonec to byla jen kontrola :-) . Vůli tam nemám, takže výměna vidlí nebude, ale lisují tam když jsou dobrý nějaký zpevnění. Ty sice prý měli, ale zase jim odešel nějaký speciální přípravek, takže se mám objednat na jindy. Na kdy to ale neví, protože neví kdy jim ho z Německa pošlou :-/
Zavolej si do Inventu, těch zpevnění mají dost. Trvá to cca 1,5hod
bubocbr napsal:
chcem sa opytat na kontrole som bol aj ja vsetko ok ale je tu spominane nejake zosilnenie to tam davaju automticky alebo v akom pripade ? dik
Mě bylo řečeno že to musí být v určitém rozmezí ta mezera, pokud je větší tak se dávají nové trubky už s výstuží a pokud meší tak se lisuje jen ta výztuha. Já osobně jsem měl tu mezeru menší ale trval jsem na nových trubkách s výztuží a tak mi to vyměnili celé.