Honzíkova cesta je "rychlé umrtvení". Jsou lidé, co mají i vznešenější cíle.
Bylo to jenom takové pošťouchnutí. Mně nechutná vůbec žádný alkohol. Ale piju za účelem zlepšení nálady a odreagování se. Z poslední doby preferuju Tatranský čaj, ten nejsilnější. Podle mně je tak podobně jako v Absinthu něco psychoaktivního. Ty stavy co mi to přináčí nelze s běžným alkoholem srovnávat. Špičková nálada, chuť dát se do řeči s cizí slečnou, ostatní chlast mně spíš pomalu umrtvuje. Pivo uspává. Po vínu pálí žáha.
pod trvalým dohledem
Bohumil napsal:
Nooo, slivovica dyz je dobra tak ju mozes lemtat hned v palenici.dyz se nepodari tak moze met kolik roku chce a dobra nebude nigdy.leda tak na orechovku...
asi tak..
Muj tata vždycky říkál "Co je dobré, je dobré hned!!" z hovnovice ani za sto let nic neudelas...
pivos napsal:
jo Metaxa - je to jak u hotelu
čím víc hvězd, tím lepčí...
Jo jenže kde máš v dnešní době jistotu že ty hvězdy tam ,,nemaluje nějaká vietnamka" v libovolných počtech v centrální výrobně někde za Saigonem. To bys to musel koupit za bránou ve fabrice
Miguel napsal:
Honzíkova cesta je "rychlé umrtvení". Jsou lidé, co mají i vznešenější cíle.
Bylo to jenom takové pošťouchnutí. Mně nechutná vůbec žádný alkohol. Ale piju za účelem zlepšení nálady a odreagování se. Z poslední doby preferuju Tatranský čaj, ten nejsilnější. Podle mně je tak podobně jako v Absinthu něco psychoaktivního. Ty stavy co mi to přináčí nelze s běžným alkoholem srovnávat. Špičková nálada, chuť dát se do řeči s cizí slečnou, ostatní chlast mně spíš pomalu umrtvuje. Pivo uspává. Po vínu pálí žáha.
Jo to znám, u mě tak funguje spišská borovička Najednou jsou všechny ženské slečny a všechny hezké
pivos napsal:
jo Metaxa - je to jak u hotelu
čím víc hvězd, tím lepčí...
Jo jenže kde máš v dnešní době jistotu že ty hvězdy tam ,,nemaluje nějaká vietnamka" v libovolných počtech v centrální výrobně někde za Saigonem. To bys to musel koupit za bránou ve fabrice
Když nepoznáš rozdíl, tak si kup 3***. Možná Ti bude stačit i Tuzemák...
Tak teď jste mi chlapi úplně zkazili radost.
Hejčkám si v lednici slivovici z roku 87, kterou jsem našel po tátovi ve sklepě a říkám si u jaké příležitosti ji asi otevřu, a teď se dozvím, že je to hovnovice úplně na hovno.
Vyrobena v Prádle u Nepomuka.
Byl jsem letos na svatbě, kde nevěsty děda přivezl demižon slivovice, kterou pálil, když se narodila (27 let)...no byla pěkně hnusná. Léta z toho žádnou dobrotu neudělali...
pivos napsal:
jo Metaxa - je to jak u hotelu
čím víc hvězd, tím lepčí...
Jo jenže kde máš v dnešní době jistotu že ty hvězdy tam ,,nemaluje nějaká vietnamka" v libovolných počtech v centrální výrobně někde za Saigonem. To bys to musel koupit za bránou ve fabrice
Když nepoznáš rozdíl, tak si kup 3***. Možná Ti bude stačit i Tuzemák...
To nepoznám mě bys mohl nalít i navoněnej zředěnej převoďák, co se chlastu týká jsem totální nýmand, chybí praxe
Upravil kim dne 04.11.2017 16:28