tak jsem včera nasadil předek sargent regular a na zadek nechal navléci pouze potah ze sargentu. škoda, že mám sundaná kola, jinak bych to jel hned vyzkoušet. tak jsem zvědav, jestli se potvrdí Vaše chvalozpěvy
TomP napsal:
tak jsem včera nasadil předek sargent regular a na zadek nechal navléci pouze potah ze sargentu. škoda, že mám sundaná kola, jinak bych to jel hned vyzkoušet. tak jsem zvědav, jestli se potvrdí Vaše chvalozpěvy
To jsem ani netusil, ze jde dat potah na origo sedlo.
Ja kvuli prednimu koupil zadni jen aby to bylo stejny a pak mi jeste manzelka nadavala, ze to zadni orig. je lepsi.
Asi mas idealni kombinaci.
Jo dá se koupit zvlášť cena cca 1346 Kč v TT úplně dole. Chci to taky takhle pokoupit, protože si paní vůbec nestěžuje na origo sedlo
Upravil Bajlak dne 11.01.2014 10:34
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
TomP napsal:
...asi už s Tebou nikam nepojedu, Ty manekýnko!!!
Born To Lose. Live To Win.
Pánové zdravím, né že by mě tak extrémě bolela prdel, ale moje sedlo je v katastrofálním stavu a ještě ktomu se mi vzhledově nezamlouvá...
uvažuji nad tímto, má někdo zkušenost http://www.ebay.d...35cafa5c8eR 80 GS, R nineT Urban
Pěkné - tak teď už jen aby se na něm dobře jezdilo.
Jaký je tam vevnitř materiál ?
Já mám s DDT velice dobrou zkušenost z minula, dělali mi sedlo na Advíka.
Tehdy moje návštěva a objednávka po předchozí telefonické domluvě proběhla asi takto.
„Dobrý den, potřebuji sedlo snížit tak, abych seděl cca o 2 cm níž, výplň a potah nechám na Vás, víte, co děláte“
p. Došek opravdu ví, co dělá, měl zadání, aby sedlo vydrželo špatné zacházení a navrhnul mi kombinaci barev a struktury materiálu potahu.
Manželčino sedlo, bylo domluveno v podstatě stejně, prostě mu řekla, že by chtěla sedět co nejníže a sedlo aby bylo co nejužší za zachování určitého komfortu.
U sedel jsme neobjednali žádné „lepší materiály“ jak pro potah tak pro výplň.
Zda je sedlo stejně povedené, jak se jeví povedené to moje, ukáže letní dovolená.
Takže např. Sargenta jsi nezkoušel a rovnou jsi šel k DDT ? ..
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
Bajlak napsal:
Jo dá se koupit zvlášť cena cca 1346 Kč v TT úplně dole. Chci to taky takhle pokoupit, protože si paní vůbec nestěžuje na origo sedlo
i to je řešení v oblasti úspor :-) ..vypadá to však, že je to pouze na dvanáctku..
Pěkné - tak teď už jen aby se na něm dobře jezdilo.
Jaký je tam vevnitř materiál ?
Já mám s DDT velice dobrou zkušenost z minula, dělali mi sedlo na Advíka.
Tehdy moje návštěva a objednávka po předchozí telefonické domluvě proběhla asi takto.
„Dobrý den, potřebuji sedlo snížit tak, abych seděl cca o 2 cm níž, výplň a potah nechám na Vás, víte, co děláte“
p. Došek opravdu ví, co dělá, měl zadání, aby sedlo vydrželo špatné zacházení a navrhnul mi kombinaci barev a struktury materiálu potahu.
Manželčino sedlo, bylo domluveno v podstatě stejně, prostě mu řekla, že by chtěla sedět co nejníže a sedlo aby bylo co nejužší za zachování určitého komfortu.
U sedel jsme neobjednali žádné „lepší materiály“ jak pro potah tak pro výplň.
Zda je sedlo stejně povedené, jak se jeví povedené to moje, ukáže letní dovolená.
Takže např. Sargenta jsi nezkoušel a rovnou jsi šel k DDT ? ..
No ono mě to sedlo v DDT ( to moje dlouhé na Aventůru) stálo, už si nejsem jistej, tuším 4000Kč a Sargent asi 3X tolik.
Takže tak. Nemám prostě ochotu dát třetinu rozpočtu na dovolenou do sedla.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
mara napsal:
No ono mě to sedlo v DDT ( to moje dlouhé na Aventůru) stálo, už si nejsem jistej, tuším 4000Kč a Sargent asi 3X tolik.
Takže tak. Nemám prostě ochotu dát třetinu rozpočtu na dovolenou do sedla.
jj tomu rozumím, je to peněz jak za kozu... já ho ale určitě pojedu do TT vyzkoušet, pokud tedy ještě na 11 bude :-).. no a pak se rozhodnu...
Já jsem loni pořídil předek snížený Sargent a na zadek pouze potah Sargent, protože jezdím sám...
Naprostá spokojenost, konec bolestí zad... Odjezdil jsem na něm cca 10000km a úplně bez problémů...
Můžu doporučit... Je trochu dražší, ale vyplatí se to... S jinými výrobci nemám zkušenosti, ale tohle sedlo vyhrává i na tomhle foru...
Ja mam SARGENT uz cca 70 000 km. Na orig ma bolela neskutocne prdel. Ten komfort nespociva len v tom ze je tvrdsie ale je uplne inak tvarovane. Zo zaciatku som bol skepticky kedze stalo vela penazi(panko si kupil vyhrievane...) ale cim viac som jazdil a cakal kedy ma bude boliet zadok.....cakal som zbytocne. A ani extrem 1200 km za den mi nerozbil zadok. Skratka len unava z tolkych km....A to vyhrievanie je kapitola sama o sebe. Je to taky rozdiel ako vyhrievane rukoväte na BMW a moto bez toho. Zhrniem to. Absolutna spokojnost so sedadlom. A pochopitelne aj moj batoztek. Ma rovnaky nazor( vybrievanie ju aj tak najviac nadchlo)
Upravil Bedo dne 01.02.2014 09:26
Béďo
Nemate nekdo zkusenosti s mesh potahem? Ja zkousel hodne sedel i Sargent ale ten se mi zdal snad horsi nez orig. i DD tuning to bylo lepsi,ale ne uplne idealni atd. ovci kuze je docela dobra, airhawk nevim,ale ten mesh potah jsem ted v cizine docela videl a mohlo by to byt zase lepsi...nema nekdo?
Zkušenost s tím nemám, ale překvapuje mě, že Ti nevyhovoval Sargent...
Letos jsem si koupil a už ho nesundám, včetně spolujezdkyně. Ten orginál je katastrofální.
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
No vidis, kazdej to ma hold jinak. Ja si Sargenta koupil loni, byl a nekde i jeste je za vyprodejove ceny, takze obe sedla komplet nejak za 11 tis. No ale vazne mi nesedlo vubec, sice je tvrdsi coz potrebuju,ale tvarove uplne mimo a zadek me svete div se, bolel driv nez z orig. Zadek se na tom cernym potahu potil atd. proste vubec mi neprislo lepsi tak jsem ho prodal. Mel jsem i DDtuning a to mi sedlo lepe, ted mam Kahedo a je to zatim alespon tvarove nejlepsi,ale s nejakym takovym prehozem by to na delsi dovoleny mohlo byt asi jeste lepsi
Mimochodem ani spolujezkyne nebyla z Sargenta nadsena, ze to ma blbej tvar na stehna a je moc vysoko....jeste, ze si muzeme vybrat
.....blbej tvar na stehna a je moc vysoko....jeste, ze si muzeme vybrat[/quote]
;o)) ano, je dobré, když si "přítulkyni" můžeme vybrat ;o)))
omluva za nemístné sdělení.
Jinak já měl snížené origo a teď mám snížené kahedo a za mě dobrý. Sargenta jsem jen zkoušel osedět, na posed dobrej, ale nejel jsem na tom
Upravil Honza_BMW_VW dne 16.12.2017 10:06
www.jantruhlar.cz