tak sem to byl projet konečně, ale nastala jiná věc,,, jak se motorka zahřála tak nedržel volnoběh. jak kdyby si sama přidávala,, kolísalo to mezi 1600 - 1900 ot/min v intervalu asi dvou sekund,,, co teď s tym
jepta napsal:
hotovo, jsem zpět z garáže,,, jede jak za mlada :-D nebylo to ale vyskočené dole, kam sem se asi stokrát díval, ale navrchu u rámu,,,, a já kvůli takové ******** málem půlil motorku,,, díky moc všem, kdyby ste mě nedonutili jít se na to znovu podívat, tak bych na to přišel až v půli rozdělané motorky
Kde presne na vrchu ramu mysliš, mám na R850R problem z ľavym valcom, bovdeny na klapkach su ok, to som kontroloval ako prve. Menil som aj sviečky kabely navzajom ako aj vstreky a houby nič sa nezmenilo, motor z biedou napokon naštartuje sice až na 3-ti pokus, volnobeh je celkom ok, ked to pomaličky pridavam tak tiež ok ale ked tomu jebnem po plyne tak pri 2000ot sa motor začne dusiť, strieľať do vyfuku ako aj do filtra niekedy aj zdochne ale ked včas uberiem plyn tak na voľnobehu pokračujem. Tesne predtým ako sa mi to stalo tak som asi 100x daval dole nadrž a napokon aj modifikoval ABS cez spinacie relé tak, neviem či som nedopatrenim nejak nedojebkal ten plynovy rozdelovač lanka, ked tak na čo sa mám ešte pozrieť resp ako to vymontovať a skontrolovať, pripadne može takuto šarapatu vystrajať aj poruchany potenciometer na ľavej klapke? Pls poradte mi chalani lebo som už z toho na prašky.
Upravil JRM66 dne 27.06.2014 23:32
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Takže bateria-box von a bude to vidieť? Večer poreferujem ked sa k tomu dostanem.
Upravil JRM66 dne 28.06.2014 10:20
Neporiešil som nič, jednoducho som to nevedel vybrať. Tak som si aspoň demontoval ľavy karbec, urobil rozborku + demontoval staré futra a nahradil ich novymi tak uvidime v pondelok ako to ...?
Upravil JRM66 dne 28.06.2014 23:29
jo to znám.... minulý týden mne to taky pěkně znovu vyděsilo... ikdyž o tom vím... ale chovalo se to jako podfouklý těsnění pod hlavou.... ale při detailním prozkoumání to pčíkalo do sání...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...