vorel napsal:
no, já si z toho beru info, že enduroškola dělá to co může a za co si platí a že mi malinko přestává být sympatická
trochu jakoby oba panove byli povzneseni nad sproste nazory obyvatelu fora... kteri mohou jen chvalit (to se prokazatelne nemaze) PLUS nakupovat
ja chapu, ze Milan se radsi hrabe v motorkach (a dela to dobre) a ze mi jako tichemu chlapci ty internety vzdycky nesednou...
...ale pro mne je teda neucta ke svobode slova... a (vyargumentovanemu) nazoru druheho naprosty zaklad.... a jeho absence varovnym symptomem.
Ne vole. Milan si to PLATI, tak to tam BUDE... a just to tam bude i kdyby se vsichni pos.... ) protoze na to mam PRAVO... protoze jsou vole kecalove a cely fora jsou napr a nic se tam nedozvis, nikdo tam nechodi... teda hlavne Lojzík z vesnice odvedle.
proste... chval, pak drz hubu ... a kupuj
Upravil hicks dne 11.04.2017 18:12
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
navic se vlamaji do otevrenych dveri... hosik s kreditem (mysleno pozitivne) a zkusenostmi Milana tady ma dostatecne velky fanklub, aby fakt mazat nemusel.
a kdyz chteji nekdy strelit neco jetyho draz...? jaky je problem dat to JEN na tipmoto a ne na forum, kde na to bude kyselejsi reakce?
at si Milan proallaha najde nekoho NEsociopatickyho na online PR nejlip babu.
17 cm
Zrovna v tomto s Keksíkem souhlas, ale že zrovna ty mluvíš o svobodě slova, kdy když někdo nemá názor jak ty tak ho sprostě urážíš... si nevidíš do huby, čuniku.
Upravil ripper dne 11.04.2017 18:31
Rozhodne je to dobra vecerni debata. Sto lidi, sto nazoru. Tady se niceho nedobereme Kazdy, kdo sem neco prihodi ma dobry postreh a kousek pravdy. Ale z tech vsech kousku pravd, jednu velkou pravdu neudelame Achhhh mel jsem byt asi filozofem
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
progranit napsal:
A teď si představte, že by to bylo u toho inzerátu, celá tahle debata...
A ať se teď někdo diví, že se to tam maže...
Progranite OMG nic jsi nepochopil.
ten chiplej inzerat kdesi v historii si snad i zaslouzis...
17 cm
ripino mezi kritikou a urazenim, tedy OPEN diskuzi VS cenzurou je zcela zasadni a kategoricky rozdil.
17 cm
jarrii napsal:
Rozhodne je to dobra vecerni debata. Sto lidi, sto nazoru. Tady se niceho nedobereme Kazdy, kdo sem neco prihodi ma dobry postreh a kousek pravdy. Ale z tech vsech kousku pravd, jednu velkou pravdu neudelame Achhhh mel jsem byt asi filozofem
nejses filozofem...
treba takovej Stalin mel na justici taky svuj nazor, ze
pedofilni predator se s tebou zase neshodne na vychovu tveho ditete..
...jak rikas... sto lidi sto nazoru...
17 cm
a to já si zase díky Hicksovi rád počtu, neboť jsem byl zvědav na změnu přístupu oproti TT , právě v této době vymyšlíme nějakou spolupráci s klukama z endurová škola a myslím, že takto by se mělo jednat. Moc prima kluci
všude dobře.....doma GSA
No to jsem zvědavej na zítřek. Ale pročetl jsem to taky. Asi je to nějaká genetická úchylka, asi jako se dívat na mrtvolky na silnici.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mazat by se nemělo... je to cenzura, která na diskuzní fórum nepatří. A pokud se někomu (Milanovi třeba) nelíbí, že hned nenajde kloudnou odpověď, tak to není chyba těch co psali ostatní příspěvky (často přirozený "vývoj" situace a dostávání se k výsledku), ale chyba toho systému, že zde není možné viditelně označit/odlišit odpovědi s vypovídajícími informacemi.