Slušně toto vlákno šlape na paty diskuzi Miloš vs. Drahoš.
Nicméně chápu, co chtěl Mr GS říci. Jen nezvolil politicky korektní formu,za kterou ho místní feministi (tky) poslali rovnou na pranýř.
Každej ať přispívá nač chce, tohle mě nechává oproti poplatkům státu chladným.
Ale když by mi každej v ČR poslal korunu, tak to nikoho nezabije a mně by to celkem pomohlo. Sexem bych se odměnil jen těm nejhezčím dárkyním.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Nicméně chápu, co chtěl Mr GS říci. Jen nezvolil politicky korektní formu,za kterou ho místní feministi (tky) poslali rovnou na pranýř.
jj... chvili jsem si rikal, jestli nejsem na foru o akvabelach...
...je prece normalni, ze kdyz chlab fundraisuje na startovaci penize na svoji dovolenou... tak to na MOTORKARSKYCH forech komentuji trochu prasecim slovnikem...
...so what?...
Upravil hicks dne 06.02.2018 22:57
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miguel napsal:
píšeš o ženských co nejsou schopny si vydělat jinak než pichem. Gábina je tuším překladatelka ze dvou jazyků, vysokoškolsky vzdělaná, tak to nejspíš nebude její případ.
...ale zase by byla skoda, kdyby kvuli par prudernejsim motorkarum by tyhle slecny (nemyslim ted konkretne nikoho) mely stydet priznat, ze rady a s nadsenim kouri treba za karbonovej kokpit nebo kotouce...
Znalosti prace s jazykem (nebo jazyky) a vysokoskolsky titul jsou v tomto smeru jen pozitivni zpravou a optimistickou kvalifikaci. Proste bych naopak ocekaval jasny cenik.
Nakonec.. par rauche-vogel motocerstovatelek jsme tu meli... ja tedy vim minimalne o jedne.
...blizi se jaro...
Upravil hicks dne 06.02.2018 23:09
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Aktuální info ke Startovaci od Michala:
Díky všem, kteří mě podpořili na Startovači, ale i těm, kteří sdíleli můj projekt. Z několika důvodů jsem se rozhodl kampaň ukončit předčasně. Všem startérům budou samozřejmě peníze vráceny zpět. Ti, co se těšili na nové dobrodružství, mohou být v klidu. Cesta i film bude, akorát jsem zvolil jinou cestu jak vše uskutečnit. Pokud si myslíte, že bez dárečku slíbeného za podporu nemá smysl dále žít, kontaktujte mě a něco vymyslíme ???? Jěště jednou díky a o nové výpravě budu včas informovat.