Tady je videt, že majitele 11xx jsou spokojeni. Majitele 12 vzduchu jsou take spokojeni a majitele 12 LC jsou kupodivu take spokojeni Tak to na tom nejsme tak špatně
Aktualne 1250 GSA HP
Diky borci, mam z toho plnou makovici, procetl jsem i to stare forum, diky za link. Obe jsem projel, mimo jine s ktm a afrikou, jdu ale nakonec do bmw. Co se tyce rozdilu, tak jizdne mi prisli super obe, na sotolinu jsem je nebral (pujcene ze jo), lc je takovy enterprise. Podle toho co ctu asi pujdu do vzduchace, mam obavy ze budu jak nekdo psal ze zasmuselym ****em muset hned prvni rok kupovat prevodovku nebo neco vetsiho. Ne ze bych penize nenaskrabal, ale radsi to dam treba na dovcu nez do motky. Jinak jdu podle bazaru na motorkarich, nebo tipmoto, bohuzel nikde kolem nemam znamyho co podobny rocnik prodava a ja ho znam a vim, ze mne neojebe, takze pujdu pres dovozce, od kterych jsem bral predchozi motky. Pokud ma nekdo tipa na dobry kus, poslete zpravu, pokud vezmu tak vas lahvinka vina nemine ;-)
Dám ti typ na Boba. Píše hned nad tebou. Sežene ti mazlíka, kterej ti udělá spoustu radosti. Neváhej ho kontaktovat, je to dobrej týpek.
Upravil Hrabe_X dne 19.02.2018 18:56
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ja jsem v listopadu kupoval od kamarada vymazlene adv 08...koukal.jsem po bafu dlouho misto zminene tenerky...a nakonec prisla nabidka od kamarada..takova ga co se neodmita...nicmene jsem.pred tim.serfoval po bazarech a soukrom. inzeratech a vetsina bohuzel tragedie...aspon v mem cenovem rozpoctu...tak jen bacha..bazary a lidi jsou desny svine...ale zdejsi Bob ma docela slusne recenze tam bych se nebal ..taky jsem ho mel v merku ale pak prisla ta zminena nabidka...a vubec jsem neresil nejake povery a povidacky..proste motorku jsem znal..vim skutecny stav a km...halvne vybirej s rozvahou a v klidu a nekoho s sebou kdo brambory zna...drzim palec
Přidej k tomu triple blackovi 60 tisíc a zavolej mi, mám na prodej dvouleté GSA se všema paketama a v plné... nevím, jestli to nebude lepší volba...
pod trvalým dohledem
Co blaznite? Opravit se da vsechno...kdyz motorku ma nebo melo prase, tak se to sere no...tohle se mi libi u motokrosu, vzdycky kdyz vyjde novej model, tak se dela, ze vsechno co bylo doted byl shit a pak tyhle namachrovance pojezdi manik na deset let starym werku...