A ja mam Hepco Becker, hlinikace a jsem velice spokojeny. Nandavani uplne paradni a zamykani kufru k ramu a zamykani vika jednim klickem.
Kubrt přiložený následující obrázek:
[83.91Kb]
Upravil Kubrt dne 05.09.2017 07:35
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Palk napsal:
Zkoušeli jste někdo dostat do topcase, od výše zmiňovaných firem, dvě sklopky?
Nee. Místo ošklivé bedny mám decentní givinu, kam se dvě sklopky vejdou. Ale vyztuženou plotnu a ještě jsem to celé prohnal šroubem s extravelkou podložkou. Sich je sichr.
Jinak k tématu - dole mám Begry a jsem spokojenej. Dokonce přežili srážku s albánským ****em, ochránily mě hnátu a jeden má jen odřené víko a malou promáčklinu v rohovém sváru. Hůř po drážce dopadl celej kokpit, ale už to mám zase v cajku.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky mám topcase Givi Maxia 52l a vlezou mi tam bez problémů dvě (BMW EVO6 a Bell). Někdo nad tím ofrňuje, že to na enduro nepatří, ale mě to vyhovuje.
Jinak boční mám TT Zega Pro 38 + 45l a nedám na ně dopustit.
Jak píše tomhle1 , mám taky TT Zega Pro Anodizovany 31 a 38 a taky maximální spokojenost . Kdybych je neměl tak bych koupil od Bystři - BEGR gor teď když na ně má slevu .
Zda se mi to nebo jste zapomeli na kufry od Grave?mam je Cca 13 nebo 14 let abjsou super je fakt ze porizovaci cena byla tenkrat za 3*50L i z drzakama a vystuhama okolo 30 000kc ale mam je furt a sedej jak novy nikde nic nevrze nic se nekroutiale nemuzu porovnavat z jinyma pac jsem jiny nikdy nemel
Slavek-xxx napsal:
Od Bystrickyho / BEGR se do velkych topcasu snad 2 skopky vejdnou ne?
Horní kufr HS 58 l 455x375x výška 300
Horní kufr HV 74 l 400x580x výška 320
Akorat mi nejak nesedi ty litry nebo rozmery u HS (to je predpokladam zkratka pr Horni - Stredni).
všechno jsem teď předělával,dojde i na horní kufry,zkratky jsem zavedl pro jednodužší domluvu se zahraničním zákazníkem,snad to bude krok správným směrem.
HS-horní střední
do kufru HV se dva škopky vejdou
Upravil bystricke dne 06.09.2017 08:36
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
To jo, na to nic seriovýho dát nejde, vím.
Ale s ohledem na to, že kufry s pantama nabízíš se ptám, jestli by jsi nemohl vyrobit o jeden páreček pantů navíc, prosím.
vyrábím je spíš ojediněle,ale udělat to můžu
ještě takový dovětek: ty už ty kufry máš spousty let a víko zatím nestratil takže hlavu máš v pořádku,ale nohy ti slábnou,nepotřebuješ spíše tohle na svých dlouhých cestách?
bystricke přiložený následující obrázek:
Ahoj má někdo porovnání například Big Husky s original. kufry (hliník) na 1200GSA? Jde mi hlavně o to jestli tam je nějaký rozdíl v kvalitě odolnosti apod. Cena je mi jasná