jo ty znam...resil jsem prepravu zpet do CR z Kolumbie asi pul roku s asi dveceti firmama...a je to presne jak pises, vypustit kapaliny, baterku vyhodit, zabalit do krabice, certifikovany drevo samozrejme, atd atd. Tady je to bez starosti a komplet door to door jak ta motorka lezi a bezi. A jak rikam, jizni Amerika je specificka a na prepravu drazsi nez ostatni destinace.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
uvidím, třeba bych využil jen možnost přepravy, kdyby se dalo motorku na nějaké místo vrátit už třeba po deseti dnech ježdění, bylo by to pro mně zajímavé...
pod trvalým dohledem
Zdar. Docela mne to zajímá. Říkám si když ne teď, tak asi nikdy. Nějaký rozpočet na kolik mne to vyjde celkově? Celkem se najde kolik km? Kdyztak do PM.
Upravil xavier dne 25.08.2018 15:05
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Zdar. Docela mne to zajímá. Říkám si když ne teď, tak asi nikdy. Nějaký rozpočet na kolik mne to vyjde celkově? Celkem se najde kolik km? Kdyztak do PM.
Celkem asi okolo 5tis. nejsem ted u PC abych ti to rekl presne. Celkem by to melo vyjit okolo 160-170tis.
Petra jsem kontaktoval. Pokud je potřeba něco mít vyřízeno předem, tak mi dej echo /očkování mám na tyfus, žloutenku a tetanus/. Je potřeba mezinárodní řidičák? Nějaká víza?
Do Brna to mám kousek, tak když nebudeš na cestách a budeš mít chvilku, tak bych se stavil. Jestli máš zakreslenou mapku co se pojede, tak mi ji prosím pošli. Mail a tel. mám v profilu.
Tak to probereme osbne v Brne, to bude nejlepsi! Treba pristi tyden krom ctvrtka mam relativne volno. Klido mi v pondeli zavolej a domluvíme se