samozreme haluz...na totok musis mit znamyho a rychle jednat.motorku sem ani nevidel jak to bylo richli.az v dodavce pred barakem sem koulal ocima. Byl to vrak, rozlomili nalitek zavitu v hlave dyz dotahovali viko, takze viko dole a bez baterky....hlavu sem sundal nechal to vyvarit udelal zavit, dal baterku, oleje a brnk chytlo to.Vyplatilo se, taky to mohlo byt zadreny...
Kupredu spatki ni krok...
tak uz to neprodluzuj a vybal to...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bohušu jak jsme se dohodli, já nahodím cifru a ty to tam s vrtačkou natočíš...aby mi to vyšlo....dík!
29.500km
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Přesně tolik, kolik je na tacháči.
Ale stupačky neci, mám svoje. tak maximálně, kdyby se ti válelo nějaké to spuštění origo stupaček kousek dolu. Stará kolena potřebují ulevit :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohumil napsal:
Taaak 29150... takze to vipada ze vihral jpbmw a pivos se stavi akorat na to kaffe
To najezdilo za jedno léto a pop¨tom šup do stodoly a nebo s tím jezdil 80 letý děda jenom na ryby ? Ty vole, to sna d není možný najít starou vránu s tak nízkým náletem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Alespoň máš Bohumile ND ve stejném laku na tu svou oježděninu 15x zajetou, 14x stočenou, 2x přetočenou a stále milovanou.
Upravil Hrabe_X dne 11.09.2018 09:42
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No prvotni napat byl fsecko preskladat na tu novou a nikdo nic nepozna.natocit tam 190000 a byzte se divili jak si vrni... necham ju ale tak a budu pokracovat v jezdeni enom v nedeli za peknyho pocasi, ony totiz ty 1100 v origo stavu uz stoupaji na cene...pamatujete ze nedavno staly 100gs 80 tisic a nigdo to nechtel ? Takze za 5 let ju prodam za 200 lepsi nez duchodovy sporeni...
Kupredu spatki ni krok...
jupíííííí jeste jsem nikdy nic nevyhral stupacky beru, chtěl bych si udělat rozsireni a nechce se mi krajet do puvodnich, gumy uziju taky
Upravil jpbmw dne 11.09.2018 11:31