Je tu nějaký majitel Beretty 92 který má podobnou zkušenost se zahloubením hlavně? Dost o tom pochybuji ale náhodou .... jedná se o křivě vyvrtané zahloubení na hlavni. Podle mne by se něco takového nemělo stávat ani u levnějších zbraní. Zatím jsem kontaktoval prodejce a čekám jak se k tomu vyjádří. Pro šťouraly ano jsem trouba a nevšiml jsem si toho hned v prodejně - asi jsem něco takového nečekal zrovna u Beretty
namork1 přiložený následující obrázek:
Ještě jsem neměl možnost ji pořádně otestovat (s oporou). Je možný že to třeba na přesnost vliv mít ani nebude (není to vzduchovka) ale prostě mi to nepříjde OK v dnešní době přesných obráběcích strojů a za cenu 30t +
namork1 napsal:
Ještě jsem neměl možnost ji pořádně otestovat (s oporou). Je možný že to třeba na přesnost vliv mít ani nebude (není to vzduchovka) ale prostě mi to nepříjde OK v dnešní době přesných obráběcích strojů a za cenu 30t +
Tak co mám info od kamaráda tak jeho Beretta to má taky.
cvrnda přiložený následující obrázek:
Ono to přiklonění k jedné straně může zkreslovat fotka -dopad světla z úhlu atp Ted jsem se byl podívat jak to mám na své a je tam odklon od středu téměř nepozorovatelný a na fotkách je to o mnoho horší
kim přiložený následující obrázek:
Ano u pistolí to je a je normálni už z výroby. U nějaké menši u jiné větší. Např. u našich ČZ je v závěru o kroužek, který se mění pokud je zbraň hodně olítaná. Já na Glocku to mám to samé už od začatku a mám na něm hodně tisíc vystříleno. Před tím tři Glocky a to samé.
Já to mám na Berettě jen mírně ke straně, ale viděl jsem fotky kusů kde hlaveň doslova drhla o závěr. Proti tomu třeba u HK P30L ale sedí hlaveň naprosto přesně.
Neměl by jste někdo tip kde sehnat magnetický klip NeoMag na zásobník?
Nějak se mi nedaří to v čechách v žádném obchodě dohnat.
cvrnda přiložený následující obrázek: