A za těch 5 litrů (200e) je co v ceně? Nějak jsem to tam nenašel.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
- ŽE SI NĚKDO DA TU PRACI TO NACHYSTAT
- TRICKO
- JE TAM LÉKAŘSKÉ ZAJIŠTĚNÍ
- DOPROVODNÉ VOZIDLO PŘÍPADĚ PROBLÉMU
- DOBRA PARTA LIDI JAK V AUTECH TAK NA MOTORCE
Za ty prachy pekna zabava, bivak s moznosti obcerstveni kazdy den vecer, pro prvni tri jsou pohary a letos citim ze budou i ceny pro prvni tri v kazde kategorii
Pepane moc to tu nevykladej at jsou volna mista , ja jeste nevim jak pojedu mozna to letos vypada na motorku
Upravil schrek dne 09.01.2019 19:59
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
to vypada dobre. jaka je ale pointa? hledate zapomenuty miny...?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdar pánové, přihodil bych tu dotaz.. Švára se svoji bandou mě na to ukecává ať se taky přihlásím na své 1150gs (oni jedou snad v Rangeru a ještě nějaký velkým offroadu..), že mi tam i odvezou moto na korbě.
Ale moje otázka.. Jak je to náročné? Na velké moto jezdím vlastně od loňska, byl jsem u Milana v enduroškole a v loni něco pojezdil s kámošem dle offroaguidu v Rumunsku (bez větších problémů i trojky..). Sem tam nějaká polňačka po krušných...
Mám šanci to projet a užít si to? Kámoš co jezdí Tenerku 660 tak nemá čas takže asi vše pojedu sám... I když mi část věcí povezou kluci (lehčí moto)..
Ahoj, je to težke jak si to udelas. podle navigace. vetsinou k bodu vedou dve cesty jedna lepsi ale delsi a kratsi spatna. ja to pred 2 roky jel poprve take po enduroskole u Milana. A hodnotil bych to jako super. proto to uz jezdim kazdy rok. je to SG 2-3 80procent max. SG 4 20procent- a kdyz to nejde tak tam proste nejedes loni jsem jel na 1200GS letos 1200 ADV LC
79-PEPAN napsal:
Ahoj, je to težke jak si to udelas. podle navigace. vetsinou k bodu vedou dve cesty jedna lepsi ale delsi a kratsi spatna. ja to pred 2 roky jel poprve take po enduroskole u Milana. A hodnotil bych to jako super. proto to uz jezdim kazdy rok. je to SG 2-3 80procent max. SG 4 20procent- a kdyz to nejde tak tam proste nejedes loni jsem jel na 1200GS letos 1200 ADV LC
79-PEPAN napsal:
Dobra volba. Když budeš chtít ještě info dej vědět
Tak bych měl ještě jeden dotaz.. Kamos s Tenerkou do toho půjde asi taky, oba máme e09 ale ty do té doby budou ko.. myslíš ze na to stačí e07? Budeme muset nakonec jet po trase a nechceme se tahat s dalšíma gumama..
na E07 to das , zalezi kudy pujde trasa a jake bude pocasi, loni prvni 1/3 prselo a bylo to jeste dost nizko polozene trasy a bylo dost bahno , ale 2/3 uz byly v horach tam uz bahno nebylo
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
79-PEPAN napsal:
Dobra volba. Když budeš chtít ještě info dej vědět
Tak bych měl ještě jeden dotaz.. Kamos s Tenerkou do toho půjde asi taky, oba máme e09 ale ty do té doby budou ko.. myslíš ze na to stačí e07? Budeme muset nakonec jet po trase a nechceme se tahat s dalšíma gumama..
Tady mas video z lonska
YouTube Video Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
SCHREKU ty je desiš ten zacatek je hroznej na motorce se to dalo na pohodu objet skoro vsude vedou dvě cesty jedna lepší a jedna pro auta jeste jedna drobnost, pulku mas v dešti a přitom pršelo jeden pul den
Upravil 79-PEPAN dne 26.01.2019 22:04