Seš kapáček zruky, abych Ti řekl ať to přivezeš a kouknem na to a zkusíme i jiný budíky...
Jestli můžeš, zkus Tvoje budíky v jiný motorce nebo naopak, aby jsi věděl, kde to hledat...
jestli v budíkách, nebo v jednotce... Osobně se přikláním k budíkům a konkrétně k okxidaci na přechodu mezi plošným spojem a displejem..
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
AKHB napsal:
Seš kapáček zruky, abych Ti řekl ať to přivezeš a kouknem na to a zkusíme i jiný budíky...
Jestli můžeš, zkus Tvoje budíky v jiný motorce nebo naopak, aby jsi věděl, kde to hledat...
jestli v budíkách, nebo v jednotce... Osobně se přikláním k budíkům a konkrétně k okxidaci na přechodu mezi plošným spojem a displejem..
Mám doma ještě kámošovu motorku tak to zkusím zítra proházet a uvidím kde je přesně problém. Jinak děkuji za nabídku. Má blízko Servisaka, tak zkusím jeho jestli mi to napíchne na diagnostiku, jako poslední šanci před novejma budíkama. Ale pěkně me budou srat ty moje kilometry který těžko natočim na novej budík, nedá se to pak nějak upravit ? Neznáte někdo nějakýho "stáčeče" ?
Upravil svobodakT dne 23.12.2018 10:00
Řekl bych, že v BMW ti to "natočí" velkou diagnostikou.
Tak nějak logicky se domnívám, že když si v BMW servise necháš vyměnit poškozený budíky, tak tě nenechají odjet s 0 na tachometru Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Řekl bych, že v BMW ti to "natočí" velkou diagnostikou.
Tak nějak logicky se domnívám, že když si v BMW servise necháš vyměnit poškozený budíky, tak tě nenechají odjet s 0 na tachometru
Ty jo tak to nevím jak tohle funguje v BMW, to je dobra dedukce , optam se .
pokud by ti km neodpovídaly vůči poslední STK kontrole a neměl by jsi doklad o výměně tachometru, mohl bys mít větší problém... https://auto.idne...jetiny_fdv
Upravil pavlos84 dne 23.12.2018 12:26
Mustang, Kyvačka 250, Suzuki VS600 Intruder, Suzuki VS800 Intruder, BMW R1150GS, Yamaha TDM900, BMW R1150GSA[/i]
Pokud se budou davat v bmw nove budiky tak se nic nemeni. Kilometry se zapisou normalne jake ma moto. Zadny problem nenastane
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Pokud se budou davat v bmw nove budiky tak se nic nemeni. Kilometry se zapisou normalne jake ma moto. Zadny problem nenastane
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak jsem zkusil budiky v jiny motorce a stejna zavada, cizi budiky u me fungujou . Kdyz budu shanet jiny, musim primo z adventure abych mel vsechby funkce co adventure ma nebo muzu z klasickyho gs a budu tam mit teplotu, prumernou spotrebu....? Jsou tyhle funkce ulozeny v budikach nebo motorce ?
Tak budíky zase makaj . Rozebral jsem je a ve spodní části kam stékala vlhkost byla na ty vnitřní desce lehká oxidace . Známej ajetak co dělá pro ČD to vzal do práce do nějakyho přístroje proměřit a ten ukázal v místě oxidace přerušeny dvě cesty , ty prepajel a vše maká jako dřív, nakonec mě to stalo pětikilo na flašku
Upravil svobodakT dne 23.01.2019 18:01