Všechno co se točí a vzájemně dotýká promazat. Kdo maže ten jede Já jsem psal viz. tvoje foto 2.
Na to odřeté se podívej jak vypadá stator. Jestli se to tam někdo potkávalo musí to být vidět.
stator a rotor ja nemazem. len osky a kolecka. na rotore su drazky kvoli vyvazeniu a vyzera ok podla mna.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
sklepni dolu ten krouzek a pod nim je perko, vyndej ho a stahni ozubene kolo, vse hezky ocisti a namaz, tohle je asi nejdulezitejsi cast,kterou je potreba namazat, volnobezku NEMAZAT!!!! jinak se s ni rozluc
spea - ToM napsal:
Nevali se vam nekomu doma po pripadne repasi stator s magnety v poradku. Po rozborce starteru zjistuji, ze mam jeden z magnetu utrzen. Poptaval jsem se ve dvou mistnich pordejnach ale nikde mi nejsou schopni nabidnout stator s magnety v opacne polarite. Vsede jen ten ten na Peugeota/Citroena.
stator tam pasuje z tech skrabu cos psal urcite opacnej je rotor vyzkouseno z vrakoviste a funguje normalne takze za par kc http://aukro.cz/s...91063.html
Tak sem tu vyzkousenou cestu zkusil nasledovat, ale vypadá to ze sem jen získal za 250kc info, ze tudy cesta nevede. Stator byl jediná vyměněna věc, rotor origo ale startér se točí obráceně.