TomasTT napsal:
Jestli si dobře pamatuju tak asi 30EUR za osobu se snídaní jak v obyčejném pokoji, tak v té chatce. Mají tam i nějaké luxusnější tuším se sprchou za 40 ale ty byly obsazené. Jinak obyčejný pokoj byl pro zajímavost komůrka v podkroví o šířce postele, dvě postele za sebou plus asi metr vpředu. Malinkaté okno vzadu a do 2/3 dveří byly krovy, takže se tam lezlo jak do tanku Je fakt, že měli tenkrát plno a byli jsme rádi, že nás tam nechali přespat. Podruhé už to byl normální pokoj jako v gasthousu ale to do rána napadl ten sníh a večer předtím jsme ve čtyřech lidech naprosto zlikvidovali chataře (tak že nám řekl že nikdy nebyl takhle vožralej), dal nám klíče od hospody a řekl že bar je náš a co vypijeme to vypijeme. Ten večer tam došel šnaps, což se nikdy předtím nestalo Prostě masakr. Ráno ten sníh, mysleli jsme že se nám to zdá
To vis chlastat s Godzilou da zabrat...jestli se dobre pamatuju tak jste nebyli v kondici jeste ani odpoledne kdyz jsme vas potkali u Regensburgu :-))))
Abys hned neprozrazoval podrobnosti. Já si říkal že ten nick je nějaký povědomý No já byl v kondici v pohodě ale Honza byl nějak zamlklý a nějak příliš často jsme zastavovali u benzínek To tak bývá... Ale asi to bylo spíš tím, že jsme za večer sežrali úplně všechno z jídelního lístku. Všechno znamená všechno. Prostě odshora dolů. Fotili si nás jako exoty. Ubytování bylo za těch asi 30EUR a tuším já jsem platil za kořalky a jídlo něco kolem 200EUR
Prostě když zapařit v Rakousku, tak na exkluzivním místě
Upravil TomasTT dne 01.02.2008 19:59
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tomáši tvůj nástřel utracených eur na Grósu je sice chvályhodný,ale nezapomínej na chudinku Titiku z úvodu tohoto tlachání o výletu do Alp.Takže Titiko,neboj,euro je oslabený jak to jen jde a ve stanu se dá spát taky.Vařič a flašku něčeho ostřejšího bezpodmínečně sebou....
Slavek-xxx napsal:
Cycli> na druhou stranu to pak z kopce dolu muzes sjet bez beziciho motoru, cimz vyrazne usetris
To jo. Když ti to nepřestane brzdit... A nebo si nevypneš klíček a nepůjde ti posilovač (platí jen pro R1200). Jako já když jsem jí měl chvíli a nechtěl jsem rušit sousedy při nočním příjezdu domu. Málem jsem projel zavřenýma vratama do garáže...
Jo až tak šetřit za benzin nemusim (zatim). Jen jsem chtěl vědět jestli jsem správně pochopil tabulku vlezného.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jo pochopil si jí naprosto správně. Letos, když jsme tam byli, tak jsme ještě cestou nazpátek jeli přes tunel, to bylo dalších 8E , ale jinak dobrý. Rozhodně to nebylo víc, než co jsme dali za pivo v hospě..
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Slavek-xxx napsal:
Cycli> na druhou stranu to pak z kopce dolu muzes sjet bez beziciho motoru, cimz vyrazne usetris
To jo. Když ti to nepřestane brzdit... A nebo si nevypneš klíček a nepůjde ti posilovač (platí jen pro R1200). Jako já když jsem jí měl chvíli a nechtěl jsem rušit sousedy při nočním příjezdu domu. Málem jsem projel zavřenýma vratama do garáže...
moje 12gsa posilovač nemá ..... vypínám klíček
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Slavek-xxx napsal:
Slavek-xxx napsal:
moje 12gsa posilovač nemá ..... vypínám klíček
Všichni nemaji na novou...
jep.......a proto jsem koupil skoro novou......thx Bob
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Upravil hicks dne 09.09.2019 16:17
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tvl... ty pos.raný Alpy jsou horší, jak Sibiř... v červnu je tam sníh ještě a v zaří už zase
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Globální oteplování. Letošní léto prý nejteplejší za 58 let. Zajímavé, po dlouhých letech jsem se celý léto krásně vyspal, protože přes 20 stupňů bylo v noci málokdy. A teploty přes třicet snad tak 14 dnů dohromady...
pod trvalým dohledem