truk napsal:
Sorry, ale když píšeš o celoživotním nadhledu, žádných aférech atd..., tak nemohu tušit, že myslíš jenom zpěv. Ano souhlas, zpěvák mimořádný...
Psal jsem Karel jako zpěvák. Nikoliv zpěv.
Bulvár ho nesemlel, vlastně krom anticharty na něj takřka nic neměli a věřím, že se hodně snažili. Všude vystupoval slušně, třeba i programově, možná takový opravdu byl. Měl talent, věděl to, šel si za svým snem a pokud měl něco podepsat nebo skončit a zajímala ho politika asi jako mě, nezazlíval bych mu to. Byl a chtěl být zpěvák, neměl chuť být mučedník ani hrdina, ani nechtěl utéct do ciziny, chtěl jen zpívat pro všechny a být na vrcholu. Tak alespoň zapůsobil na mě,ale já jeho život až tak nesleduju a necítím, že by se mi měl za něco omluvit.
Vyzdvihovat jeho přešlapy, které jsou často vytržené z doby, a z konkrétní situace, kterou jsme osobě nezažili a ve které jsme nebyli mi přijde nefér. Ať si raději každej zamete před svým prahem. Já jsem v polovině jeho věku proti němu celkem gangster a pořád si myslím, že jsem relativně slušný člověk. ;-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jo, jo, mějme se všichni rádi a buďme na sebe hodní... A vytrhovat úspěchy a přešlapy je nevhodné, když jsme u toho nebyli. A kolik višní tolik třešní...
PS a co si o tom myslet, když i na vlajce prezidenta republiky je gramatická chyba (ta poslední samohláska má zjevně být krátká :-) )
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
Hoši tyhle výměny názorů jsem tímto vláknem neměl na mysli. Chtěl jsem jen v klidu vzdát hold Karlovi...a zapomněl jsem, že jsem na fóru
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
truk napsal:
Jo, jo, mějme se všichni rádi a buďme na sebe hodní... A vytrhovat úspěchy a přešlapy je nevhodné, když jsme u toho nebyli. A kolik višní tolik třešní...
PS a co si o tom myslet, když i na vlajce prezidenta republiky je gramatická chyba (ta poslední samohláska má zjevně být krátká :-) )
Nech si ty výlevy na demonstrace někde v Práglu tohle vlákno je opravdu o něčem jiném
Ne, ale prý měl nějaké Porsche, takže k boxerům měl vztah H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ne, ale prý měl nějaké Porsche, takže k boxerům měl vztah
Jo jednoho měl a lítal s ním po koncertech ve "špatném" Něměcku. A pak se usadil a zůstal u holky. Mercedes se myslím jmenuje :-)
No, autíčkář a motorkář nebyl.
O to byl lepší zpěvák a šoumen. O něm bude stránka v encyklopediích a po nás bude tak mastnej flek v peci. To je zásadní rozdíl.
Pro místní chytrolíny - každej je nějakej, většina jsme b l b c i a poměřujeme si akorát a nejlépe virtuálně, přirozeniny. Naše stopa v dějinách národa bude jaká?
Každého změří historie a obávám se, že osazenstvo nejen tohoto webu je v neměřitelných hodnotách pro svou historickou bezvýznamnost.
Do tuhé normalizace jsem se narodil, prožil v ní dětství a většinu dospívání. Pamatuji ještě portrét Svobody ve třídě, než ho nahradil Husák.
Nepasuji se do role morálního arbitra, ale nejen z té doby umím rozlišovat mezi lidskou sviní a "morálním selháním jednotlivce". Sám jsem několikrát v životě slušně "morálně selhal". Naštěstí jsem naprosto bezvýznamnej, tak se o mě nevedeou idi otské diskuze. Ach ta úleva.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nejlepší by bylo na úvad vlákna vždy napsat, jestli jsou přípustné i jiné než oslavné tj souhlasné názory. Určitě bych to respektoval. Ale k těm boxerům- pokud vím, tak několik let vlastnil bílého brouka kabrioleta. A to je boxer a dokonce vzducháč...
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
Dedkoid napsal:
Už se těším na vzpomínkově oslavné vlákno politického boxera Zemana.
toto sem netahej
nechceme, aby se ve vlákně k uctění památky K. Gotta probírala taková bezvýznamná témata...
díky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Karel si vzal na 80 let volno a věnoval se koníčkům. A teď, ať se nám to líbí nebo ne, se vrátil zpět kam patří . Gott mit uns!
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Karel si vzal na 80 let volno a věnoval se koníčkům. A teď, ať se nám to líbí nebo ne, se vrátil zpět kam patří . Gott mit uns!
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“