Shrnout nějaké myšlenky do dvou, tří vět mi dělá potíže. No ale pak vidím, že jsou zde mistři, kterým k vyjádření stačí jedno slovo. To už se asi v životě nenaučím.
Mediku- třeba se někdy poznáme- ono popovídat si v klidu u piva je o něčem jiném než tady. A myslím, že bychom se shodli ...
Chtěl jsem být v životě šoustár. Splnilo se mi to na 50%. Jsem stár...
bylo by kulantní, kdyby se tu přestal řešit bulvár. Nechme tyto stránky plynout jejímu smyslu.
hezký den,
Radek
Zdarec!
Už ses byl projet na těch Öhlinsech? Jak ti to příjde po tom dotažení rebound?
(běžně se zapleveluje odborné téma volnou diskuzí, tak to zkouším opačně )Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
, je pravda, že jsem minulej tejden nejezdil, tento už zase budu... A honím standardně...
Ano, tak pro skutečně blízké pozůstalé to může působit jako malicherná trapnost, nad kterou se chtějí povznést. Mně naopak přišlo docela vhodné se zamyslet nad tím, co je pro koho v životě důležité...
Chramostová byla v STB a v KSČ. Potom zase podepsala jiný blábol. Já ji nesoudím. Ale fakt, že předtím měla takové názory a potom zase jinačí mi nestačí k tomu, abych ji vynášel do nebes za osobní statečnost. Estébák nám "šéfuje" a 30% obyvatelstva to pokládá za výbornou volbu. Všechno není černé a bílé...
pod trvalým dohledem