tak opět musím poděkovat TomášoviTT a celkově ocenit přístup Touratechu. Bohužel se stala kamarádovi malá nepříjemnost - někdo ve fabrice TT přišel do práce hodně ospalý a svojí směnu pojal jako odpočinek a výsledek produktu na kterém zrovna pracoval tomuto velmi odpovídal. Takže kamarád dostal od své ženy k narozeninám kufry, které prostě nešly díky své konstrukci namontovat. Přesto, že kufry byly vybaleny o víkendu, kdy jsem se mu je snažil pomoct namontovat, a posílali jsme "reklamaci" ještě v sobotu, Tomáš reagoval, okamžitě přeposlal do Německa a ještě ten samý víkend se to v Německu začalo řešit. Přístup Touratechu je diametrálně odlišný od přístupu BMW a to v dobrém slova smyslu a tak TT okamžitě nabídl výměnu produktů za jiné, včetně kompenzace - omluvy v podobě doplňků. Touratech se omluvil, kufry vyměnil navíc s malým dárkem. Omluvu přijímáme (prostě se stane i když by nemělo, ale jsme jen lidi) a děkujeme, navíc si vážíme individuálního a vřelého přístupu při řešení problému!! Kéž by byl takový přístup u každého prodejce/výrobce..
jezek napsal:
tak opět musím poděkovat TomášoviTT a celkově ocenit přístup Touratechu. Bohužel se stala kamarádovi malá nepříjemnost - někdo ve fabrice TT přišel do práce hodně ospalý a svojí směnu pojal jako odpočinek a výsledek produktu na kterém zrovna pracoval tomuto velmi odpovídal. Takže kamarád dostal od své ženy k narozeninám kufry, které prostě nešly díky své konstrukci namontovat. Přesto, že kufry byly vybaleny o víkendu, kdy jsem se mu je snažil pomoct namontovat, a posílali jsme "reklamaci" ještě v sobotu, Tomáš reagoval, okamžitě přeposlal do Německa a ještě ten samý víkend se to v Německu začalo řešit. Přístup Touratechu je diametrálně odlišný od přístupu BMW a to v dobrém slova smyslu a tak TT okamžitě nabídl výměnu produktů za jiné, včetně kompenzace - omluvy v podobě doplňků. Touratech se omluvil, kufry vyměnil navíc s malým dárkem. Omluvu přijímáme (prostě se stane i když by nemělo, ale jsme jen lidi) a děkujeme, navíc si vážíme individuálního a vřelého přístupu při řešení problému!! Kéž by byl takový přístup u každého prodejce/výrobce..
DÍKY MOC!!
Tak by si z nich ADV ONE mělo vzít příklad...
Upravil 3axap dne 29.05.2014 08:31
No tak za prvé to nebyl jeden díl ale dva,ložisko vačky a vačka (asi už také stárneš...) A za druhé nikdo nechtěl aby ho ADV ONE běželo někam vyrábět,ale aby ho jako "věhlasný dodavatel" dílů na mota BMW někde sehnaloA není to tak nemožné neboť jak jsem již dříve na tomto fóru napsal. Já (podle Tebe senilní vesnický stařec) poté co jste mi po třech měsících čekání sdělili že jsem napsal do Německa fa.Motoren Israel a za tři dny byly díly doma.tak tohle by se jak je vidět u TT nemohlo stát. Škoda že nedodávají originální díly BMW....
Upravil 3axap dne 29.05.2014 09:48
ADV ONE napsal:
Vlastiku ale pri tve inteligenci racej prominout.. vis moc dobre ze nasim dodavatelem je BMW a nejaky prodejce v Nemecku ktery zcela nahodou mel dil skladem ze starych zasob.. takze tvuj ranni vylev byl naprosto zbytecny a poukazuje jen na to ze nechces pochopit souvislosti...
Jinak Touratech ti urcite originalni dily proda takze se na nej muzes priste obrátit...
TT - opravdu mi prodáte originální díly,jak tady za Vás slibuje pan ježek?
Velké díky Milanovi za hbité vyřešení mého problému se špatnou objednávkou krytů ruk
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Poděkování klukům od TT za rychlou repasi mého tlumiče a to během pár hodin od dovozu při služební cestě (na počkání).
Upravil joe dne 30.10.2019 18:56
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
A cena?? Mimochodem jak jsi s tlumiči spokojený? Já mám pocit, že tady po masaži Mr.GS a tak jsou to nejhorší tlumiče pod sluncem. Ale ja mám s nimi např. nejlepší zkušenosti, tak jestli jsem sám? ????????
Aktualne 1250 GSA HP
To, že na trhu není žádnej jinej přední tlumič na GSA, kterej by měl zdvih jen 8cm, to je smutná realita...
Jestli říkáš prokázaný realitě masáž, kterou mimochodem přiznal i Kocanda (samozřejmě s patřičnou výmluvou, že zdvih není důležitej, o čemž rozhodli za své zákazníky sami a bez jejich vědomí), tak buď tak hodnej a mě do toho nevtahuj
Jinak Ruda nemá telelever, takže je to dvojnásob mimo, protože já jsem řešil zdvih předního tlumiče
Upravil Mr GS dne 30.10.2019 19:22
Ja myslím, že orig.ESA, Wilbers, Hyperpro atd. jsou na tom se zdvihem hodně podobně....že má Joe vepředu klasickou vidli jsem si neuvědomil, neznám ho, ale už jsem o tom někde četl, tak nevadí.
Já to na tebe nemyslel nějak špatně ja jsem spokojen a o to jde, že by to mohlo být se zdvihy lepší je škoda, ale co už. Měnit celek znova už nebudu.
Mě TT naštvali s cenou servisu, v době když jsem kupoval slibovali cenu poloviční, než je ted pričemž jinde se ceny za servis nezměnili. No nevadí, chybama se člověk učí
Aktualne 1250 GSA HP
Ne, nejsou... všichni jmenovaní jsou na tom o cca 1cm líp... což je půlka cesty mezi tím nejhorším a tím nejlepším.
Nic méně k té ceně servisu... abych byl fér ... buď rád za cenu TT... cena velkého servisu na Öhlins TTX je 12tis Kč za oba
Teď v létě po dovolené jsem nechal dělat malej a byl za krásných 7200,-
Za kvalitu si každej řekne ranec... blbý je, když je to neoprávněně a ještě ti lžou
xavier napsal:
A cena?? Mimochodem jak jsi s tlumiči spokojený? Já mám pocit, že tady po masaži Mr.GS a tak jsou to nejhorší tlumiče pod sluncem. Ale ja mám s nimi např. nejlepší zkušenosti, tak jestli jsem sám? ????????
Mám jenom zadní. Cena velkého servisu 4 tkč. Po repasi najeto 150 km a spokojenost
Upravil joe dne 31.10.2019 06:14
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží