Palo4 napsal:
Ahoj, tak i já hlásím opravu pásku pomocí piezo zapalovače, vše v pohodě, jen dívný pocit, než poprvé škrtneš. Přeci jen je to jiskra a palivo. Úleva, když po chvíli zapnutém klíčku naskočí budík.
Taky mi to pomohlo a zatím stále funguje bez problémů.
Tak mne 5 mesicu po vymene pasku nastal opacny problem...najel jsem 530 km a porad ukazuje tak 3/4 nadrze...dotankoval jsem do plne 29 litru....ukaze to plnou....behem jizdy si to postupne odebira dva dilky a tam to zustane i kdyz jsem najel dalsich 400 km od plne nadrze....minuly tyden to ukazovalo normalne spravne jak ma a najednou cely vikend (dve tankovani) to dela tuto zavadu.... Cim to muze byt?
Tak mám zase tu samou zavadu. Ten pasek mi vyměnily tenkrát na záruku a ted to dela zase.. ujeto přes 400 km a porad to ukazuje 3/4 nádrže... Takze zase reklamace... Jen nechápu jak je to možné... To se tak kazí ty pásky? Podotýkám že jsem měl nádrž přes zimu plnou.... Takze mě to štve, a jeste musim zavolat do Ostravy přotoze v brne mi minule motorku docela dodrbali a a musel jsem s nimi řešit nápravu vzniklé škody co mi na motorce rozbili
Ahoj, mám podobný problém s palivovým čerpadlem. Svítila mi žlutě kontrolka obecné výstrahy plus kontrolka paliva. Po natankování plné jsem byl překvapen co se děje, benzín vytékal pod motorku. Po sundání sedla koukám, že mám díru v plastu od palivového čerpadla (viz. foto).
Koupil jsem epoxidovou plastelínu a dirku zkusím zamazat. Jde mi o to, zda poté přestanou svítit ty kontrolky nebo je problém někde jinde.
Nemá s tímto někdo zkušenosti?
vonKarlos napsal:
Ahoj, mám podobný problém s palivovým čerpadlem. Svítila mi žlutě kontrolka obecné výstrahy plus kontrolka paliva. Po natankování plné jsem byl překvapen co se děje, benzín vytékal pod motorku. Po sundání sedla koukám, že mám díru v plastu od palivového čerpadla (viz. foto).
Koupil jsem epoxidovou plastelínu a dirku zkusím zamazat. Jde mi o to, zda poté přestanou svítit ty kontrolky nebo je problém někde jinde.
Nemá s tímto někdo zkušenosti?
ahojte, na jednom foru jsem našel tuto informaci o záruce, kterou BMW poskytuje na měřící pásky:
Apparently, this was posted on the BMW MOA Facebook page.
On 2005-2013 R and K series motorcycles that contain a film type fuel level sender fuel strip on eligible motorcycles, the limited warranty for the film type fuel level sensor has been extended to 12 years without mileage limitation, as determined from the original in-service date.
It's a warranty coverage extension, not a recall or technical campaign. No preventive repair will be covered. In other words, no repair unless fuel strip is kaput.
Service Information Bulletin 16 002 14 (017)
If this SIB is legit, and you've paid, out of warranty, to have your fuel strip repaired, I would think BMW will refund your money. Call your dealer to verify.
Máte s tím někdo zkušenost (resp. je tato informace pravdivá)? Díky za každou, tématu se týkající odpověď.
11.12.2019 - už mi nemusíte odpovídat, předělal jsem měření z pásku na plovák a neřeším to. mějte se
Upravil Joch dne 11.12.2019 21:48
GSA 07/2008