Hicks napsal(a):
....beru porad jako rest, ze jsme se tam nebyli zatim podivat.
ale za posledni mesic jsem se temer nezastavil.
Neboj, spravedlnost je občas pomalá, ale jistojistá...kolik Ty si uděláš času na své okolí, tolik budou oni mít jednou času na Tebe...
promin, ale to jsou ale kecy
radsi jsem hod gps kde se mu to stalo, to alespon neni 250km od myho domu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Woodman napsal(a):
Jo, bohužel pro něj pozdě... Cestou z Mělic jsem viděl pomníček...kdyby začli s opravou dřív, bohužel "na kdyby se nehraje"...
kde presne pls? driv nebo pozdeji tam pojedu/eme... a tohle je rozhodne bliz, nez ta morava.
17 cm
Woodman napsal(a):
Jo, bohužel pro něj pozdě... Cestou z Mělic jsem viděl pomníček...kdyby začli s opravou dřív, bohužel "na kdyby se nehraje"...
kde presne pls? driv nebo pozdeji tam pojedu/eme... a tohle je rozhodne bliz, nez ta morava.
Tohle sou gps souřanice místa kde to je! Pomníček už snad najdete! 50°2'44.362"N, 15°0'29.313"E
super, DIK!
pokusim se to stihnout co nejdrif...
prozatim neco dustojneho:
YouTube Video 17 cm
Vzpomínka neuškodí ... requiescat in pace...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Našel jsem jeho profil na Lidé.cz
Naposled byl přihlášen 15.7.2010 13:40
V Závislostech uvedl: člověk je závislý na všem, co musí dělat opakovaně, aby žil...
Životní cíl: těsně před smrtí vědět, že ten život za to stál....
Hodně z nás asi ví, jaké to je, přijít o kamaráda. S dovolením, se také připojuji ke vzpomínce a věřím, že na něj kamarádi nikdy nezapomenou.
Včera jsem se sešel s chlapama z Celtu u pomníčku.Jsou tam nasázené nové tůjky,tak je tam dojedu zalít.Chystal jsem se tam posekat trávu a někdo to tam upravil.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já vůbec nevím,kdo ty tůje zasadil.Občas se tam stavim s Romanem a Mírou,poklidíme,rozsvítíme atak.Jestli to byl nekdo z rodiny nebo kamarádů nemám tucha.Mám to kousek od baráku,tak to nechcem nechat jen tak.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jasně, já jsem Pavla osobně ani neznal, jen z jeho občasných příspěvků a nějaké té fotky -jako většina z nás. Ale byl to, pokud se nemýlím, první z členů téhle naší komunity na BmwGs, který zahynul na motorce. Mně to tenkrát sebralo tuplem, jelikož jsem měl pár týdnů předtím fest namále a když tak ležíš rozbitej a přijde náhle zvěst, že někdo z webový rodiny neměl takovou kliku a prošel těma dveřma, cos tam už bral za kliku, no, zkrátka zametlo to se mnou...
Proto jsem rád, že jsou i další lidi, co nezapomínaj a dávaj to i konkrétními činy najevo
Dal jsem mu tam bodlak s nasi URL. Chlap chlapovi prede nedava kytku, ze jo? Bodlak byl nahodou peknej a rost' nedaleko!
Upravil hicks dne 23.02.2018 09:23
17 cm