Bob napsal:
Kubajs má,pokochej se,bohužel už ji dneska takovou nekoupíš
je ultimatne krasna!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
chury napsal:
Před lety jsem řešil stejnej problém, 1. dítě, pak přišlo druhé, najeto 500 Km za rok, moc sebejistě jsem se na tom necítil a za každou nepřehlednou zatáčkou jsem si představoval náklaďák v protisměru a říkal si co ty moje dětičky si počnou bez tatínka. Tak jsem za pár peněz prodal, 5 let smutně koukal po ostatních motorkářích a pak to nevydržel a koupil F650GS. Teď mě manželka opouští i s dětma, tak nevím, zda pořídit novou ženu nebo motorku. Asi spíš tu ženu, on ten malej motor mě alespoň neláká dělat velké kraviny a na to moje kochání krajinou to stačí.
Jo a kamarád na tom byl s motorkou ještě hůř, léta mu to doma stálo bez užitku, tak se konečně dokopal vyměnit zpuchřelé gumy, olej....., udělal dávnou propadlou STK a nakonec na tom začal jezdit, protože, když do toho přece narval 10 litrů, tak je škoda to prodávat.
... bývalka se mnou taky nechtěla jezdit .. tak jsem jezdil s partou kámošů .. pak se se mnou rozvedla a osud mi dopřál poznat další fajnovou babu ... byl jsem tak zamilovanej a ona motorky nemusela, že jsem to málem prodal .. pak jsem ji přemluvil na výlet jako batůžek .. že prej fajn .. po chvíli ji to přestalo bavit, tak si udělala papíry a pořídila malou 650 .. dnes toho najede víc než já :-)
(ch)stepan
Jezdit s ženskou na motorce je poloviční zábava a dvojnásobná útrata....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /