Jedu s kámošema v neděli. Itinerář mi přišel již v neděli a dnes i objednávka na oběd. Budou tam jen samé BMW? Nebo máte někdo kámoše na neděli s něčím jiným. Se mnou jede Africa a C.Elefant. Pořád řeší to, že se na ně budeme dívat skrz prsty. Že ne?!
Slonci: proč by se na ně měl někdo koukat mezi prstama? O motorku přece vůbec nejde, důležitej je ten člověk, co na ní sedí
Pol: škoda, že nejedete v neděli, to by si mohly baby společně poslepičit . Ale baba a motorka je sqělá kombinace
FunTomas přiložený následující obrázek:
[238.84Kb]
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
slonci napsal:
Jedu s kámošema v neděli. Itinerář mi přišel již v neděli a dnes i objednávka na oběd. Budou tam jen samé BMW? Nebo máte někdo kámoše na neděli s něčím jiným. Se mnou jede Africa a C.Elefant. Pořád řeší to, že se na ně budeme dívat skrz prsty. Že ne?!
Se mnou jede brácha na Elefantovi 750 a taky mi pořád říká, že se na něj budou koukat zkrz prsty , ale já mu říkám proč by měli? Hold maj kluci předsudky, ale snad se jim nesplní.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
já som "objednaný" na nedeľu spolu s ďalšími dvoma. 1xGS,2xGSA.
Len pre info...z Humenného to mám na skok - nejakých 700 km
asi budem najvzdialenejší hrochiádnik
len dúfam, že cesta bude pokojná , bez nejakej nepríjemnosti nejako sa nám začínajú množiť kríže pri ceste
Glock-plastik fantastik :-)
morabo napsal:
[quote]bluesbery napsal:
Zpátky pojedu až druhý den, musím někde v Prágglu přespat..Najít nocleh není problém, ale kam s motorkou, na ulici ji nechávat nechci. Nemáte někdo tip, kam s ní.. ?
imho by se vesla ke mne do holesovic... kdy bys to potreboval?
Hele Hicksi a neměl by jsi u sebe flek na sezonu pro 1150gs?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
cerv napsal:
Já jedu v sobotu. Na oběd jsem si vybral smažák:-D
Bluesberry: konečně poznám druhého Broďana na GS fóru
No vida, Broďani budou nakonec v přesile.. Já mám objednán řízečeček z kuřátečečka.. Dnes jsem přezul nové TKC ale ještě nevyzkoušel, tak jsem zvědav zítra a hlavně v sobotu na ten rozdíl proti silničním Batlewingům..
Upravil bluesbery dne 07.04.2009 21:50
machradek napsal:
Já pojedu, alespoň uvidím pro mě nové tváře...Spíš v sobotu...
Ahoj nevím jak jsi to myslel stím spíš v sobotu,jestli jsi přihlášen musel ti přijít mejl s rozdělením na kterej den jsi,pokud ti to nedorazilo tak mě to dej vědět na ten mejl hrochiády
stepan napsal:
Já se chystám v neděli, ale ještě mi nepřišel mejl, kde a od kolika to je
ahoj,stále ti nedorazili informace kdy jedeš a kam???jestli ne tak mě to dej vědět na mejl na kterej ses přihlašoval a nebo na muj shimi@bmwmotoclub.cz měl sem problém asi ze třema mejlama že mi na ně nešlo odpovědět
xavier napsal:
[quote]machradek napsal:
Já pojedu, alespoň uvidím pro mě nové tváře...Spíš v sobotu...bluesberry: no tak to mas sakra dalku, to pak ten den jedes i zpet ?
Zpátky pojedu až druhý den, musím někde v Prágglu přespat..Najít nocleh není problém, ale kam s motorkou, na ulici ji nechávat nechci. Nemáte někdo tip, kam s ní.. ?
Ahoj pokud bys to chtěl pomoct vyřešit tak kámoš má pension u nás ve vsi kde není problém nechat motorku na uzavřeném pozemku kam na ní neni odnikud vidět,za dvoulůžkovej pokoj chce 700,- na noc a skvěle tam vaří,jediný detajl je že od místa konání to je 50km,ale neměl bys problém stim to najít dovedl bych tě tam,mam to kousek od baráku
slonci napsal:
ahoj, budou tam ruznorodý stroje a je uplně jedno kdo a na čem tam dorazí,jen tam nechcem nějaký ostrý endura kuli tomu abyněkdo nedělal zbytečně bordel,neni to určený pro lidi na ostrejch nedurech,jelikož ty už maj většinou s terénem skušeností dost,je to pro lidi kteří jsou v terénu začátečníky chtěj mít jednoduší přechod z asfaltu na hlínu,a kámoši ať se neděsej,nebude na ně nikdo koukat přes prstyjá tam taky nebudu na BMW
kdyby ste měl někdo zájem o ubytování v soukromém pensionu 50Km od míst akonání hrochiády,je to u mě ve vsi a mohli bysme tam a nebo zpět ject společně by ste to nemuseli hledat,tak mě dejte vědět a já to s kámošem dohodnu,je to na dvoulůžák 700,- za noc a dobře tam vařej a točej 12 plzničku a hlavně vašemiláčky byste měli za zdí a s uplnou jistotou toho že tam ráno bude,tak kdyby ste o to měli zájem tak prosím rychle ať to stihnu ještě dohodnout,ty pokoje jsou tammyslím 4 takže celkem by tam bylo 8 lůžek a asi by ani nebylproblém se dohodnou o nějaký tý přistýlce kdyby vás byla větší banda, s pozdravem Shimi
glock7 napsal:
já som "objednaný" na nedeľu spolu s ďalšími dvoma. 1xGS,2xGSA.
Len pre info...z Humenného to mám na skok - nejakých 700 km
asi budem najvzdialenejší hrochiádnik
len dúfam, že cesta bude pokojná , bez nejakej nepríjemnosti nejako sa nám začínajú množiť kríže pri ceste
Hergot, to je ale pěkná projížďka! Jsem rád, že dorazíš, aspoň probereme ten vejlet LLE.
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Jedete nekdo z Brna na sobotu a budete prespavat u prahy? nebo vubec kde budete chrnet?
Maxal nebo whisky nam nasli tohle: http://www.volny....BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836