Nevím co vidíte vy, já po videu v celé kráse nepátral (pokud vůbec je) a z toho sestřihu TVH ovna je vidět akorát že blbě najel do zatáčky.
Nic víc.
Že to je záznam ze sanity musím věřit a hlavně jsou důležité názory lidí na ulici. Zastřelit, voběsit, upokutovat....ulice a masy vědí vždycky všechno nejlíp. A hlavně TV, tam vědí všechno ještě lépe. Osobní zkušenost. Dost záleží na střihu a podání.
Nicméně to, že řidiči se stávají zmenšující se menšinou a roste masa ovladačů vozidel, je smutnou realitou.
Když jsem legalizoval své ježdění po veřejných komunikacích (dělal autoškolu), tak si pamatuji výrok svého kantora: řidič musí stíhat mít přehled o všem, co se kolem děje, komunikovat se spolujezdcem, kouřit a ještě si všimnout, že ve třetím patře baráku meje vokna baba bez podprsenky
No, dneska se auto samo rozjede i do kopce, ohlídá vzdálenosti, čumí po krajnici, má hafo asistentů od bezpečnosti a za volantem (žel i řídítky) sedí "ovladač". Nějaká sanita.......je jenom špička ledovce.
No a i kdyby 8 z 10 sanitek jelo na majáky jenom na voběd, stejně uhnu. Nemůžu vědět, že to není zrovna jedna z těch dvou důležitejch a navíc i vím, že čas je velice relativní pojem. Když ležíš bezmocnej, tak je každá vteřina věčností. Když mastíš karty v hospodě, tak den se jen mihne.
Domácí lanšmít? To mě nenapadlo doma zavařit sekanou. To by stálo za košt :-)
Upravil Medik dne 22.06.2020 09:15
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz