3 dny jsou úplně akorat pokud nechces jezdit a hledat sotoliny.. Popravdě nevim co bych tam 14dni delal pokud bych neměl dalsi aktivity - turistika pěší, rafty nebo k moři.. Zase tolik tam toho neni...
Bovec,jak sjedes z Vrsice zatacky,dve zatacky od konce,kemp naprosto na pohodu a dobry výchozí misto. Chlap je borec,domluví se asi pěti jazyky,neřekl by jsi to do nej. Je možný si tam dat něco k jídlo,socialky prumer-sprchy,****y cisty. Byli jsme tam tak 3x,ale vždy na peskovylety. H
www.jantruhlar.cz
Ahoj všem. Potřeboval bych radu ohledně ubytování v penzionu. Máte někdo vyzkoušený pěkný penzion s dobrou výchozí pozicí? Naposlední chvíli se mi vyskytlo volno od neděle 11.9. do čtvrtka 15.9., chtěl bych využít krásného počasí a pojezdit v Julských Alpách. Kdyby měl někdo chuť se přidat, budu rád. V neděli budu vyrážet z Klubu malých pivovarů v Č. Budějovicích.
my spali v chatkách v kempu Kamne v Dovjehttp://campingkam...
pěkná hospoda je ve vsi nad kempem
moc hezká je cesta od jezera Lago del previl dolů do Itálie směr Chiusaforte a zpět (vracečky, tunely)
říkám si hurikán
Letos jsme byli v penzionu Lukanc. Je to u jezera Bled. S penzionem maximální spokojenost, parkování mě nabídli ve stodole na zámek takže fakt paráda. Byl jsem tam na 3noci.
per aspera ad astra
Od Bohinjského jezera do Bohinjské Bistrice po silnici 909 a pak dál na silnici č. 911 (ani Igor ji neznal) krásná šotolinka do obce Rudno v délce cca 27 km
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Zdravím,najde se tu někdo kdo by dal nastřel trasy ve Slovinsku,na 5 dní,klidně jeden den ležení u moře,bude týden dovolené a dva dny potřebujeme na cestu tam a zpět,5 dní ve Slovinsku.Bez šotolin,spaní pod střechou,stany neberem...Jen ježdění,kochání,dobré jídlo...