xavier napsal:
Když jsem to prvně viděl, úplně jsem si říkal, že je to tak přesně pro Hickse
mam stejne tuseni od zacatku, zatim jsem to ale videl jen nezapnuty.
Na druhou stranu.. je to z toho top-kvalitniho lcd jako ma Nav6 nebo Zumo?
je to OPRAVDU krutoprisne dobr citelne na slunicku?
Hix zase nechce na tachometr nejakou starsi technologyji...
Mě přijde že to ještě není na takové úrovni, nejdřív jsem to hrozně chctěl ale nakonec vzal motorku s klasickými budíky + navigací.
Respektive já používám kombinaci BMW Navigator 6 a klasícké budíky. Kolega si teď koupil GS LC s Conect a za mě tam chybí pokročilejší navigace.. Čekal bych že v dnešní době to bude mít ten garmin plně integrovaný..
Šmarjá jen to ne ještě za jízdy klikat na navigaci. To by jsme to od MR. Géesa pěkně schytali. To by se za náma otočil a rozřezal motorovou pilou i s tabletem.
Jinak ten trip si přeci můžu vymazat hned po natankování na pumpě. u klasických budíků se taky snad kliká néé. Je pravdou, že to ovládání je jiné a chce to trochu cviku. Časem si to sedne. Ale hlavně vůbec to není nutné za jízdy používat. Vše důležité je vidět /opravdu skvěle vidět Na 80% svítivosti/ troufnu si říct dokonce lépe než klasika. Ta "histerie" provází každou novinku. Podstatné je, že si každý může vybrat klasiku nebo tablet. Pro mne to byla jasná volba. Starosti pana GS o druhé hoďte za hlavu. On píše dokonce, že má strach o sebe, že do něj někdo klikající narazí ale co ty autaři a kamiony?
Jahn
Ona tam je, ale je to jen stream z telefonu a ukazuje to např. jen následující křižovatku atd... Nebo to je novinka pro nový modelový rok?
Jinak musím říct, že je super např. ovládání telefonu. Jezdí nás skupina každý má interkom spárovaný s telefonem a takhle můžu přes display motorky vytočit koho chci atd... na to je to super
Upravil HonzaGS-SV dne 21.09.2020 19:12
Nemyslím si,že by nechali navigaci na celý displej. Musí být vidět nějaké základní informace z tachometru - kontrolky a pod. Na dvě třetiny displeje by ta navigace být mohla.
.
PavelDR napsal:
Nemyslím si,že by nechali navigaci na celý displej. Musí být vidět nějaké základní informace z tachometru - kontrolky a pod. Na dvě třetiny displeje by ta navigace být mohla.
Přesně tak, proto má Afrika 2 displeje. Z hlediska legislativy tam musí být povinné údaje.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Zajímalo by mě jak to bude s plánováním tras, s aktualizacemi atd... Aby to zase nebyl paskvil a nemuseli jsme stejně používat extérní navigace... Pokud to bude šlapat s např. Basecampem a přes apku se to nahraje, tak to bude ok... Uvidíme nebo už máte někdo nějaké bližší informace???