Skalicak napsal:
Zdravím všechny! Nejsem z těch, kteří zde mají stovky příspěvků, nicméně fórum pravidelně sleduji a toto téma mě fakt bavíje
Mám 12ku GSA se mnou najetými cca 100k km a před cca 30k jsem si pořídil Tractive Expedition s ESA. PO namonotování jsem byl nadšen a spokojeně jsem si je užíval. Letos zjara před sezónou jsme je poslali to Touratechu na kompletní servis (Servisák ví:-) ), a s vědomím, že je vše super, jsme v červnu vyrazili z ženou na plánovanou dovču do Pyrenejí - no a cca 100km za Mnichovem mi vytekl čerstvě servisovaný
ten SUPER Tractive zadní tlumič. Jediné štěstí bylo, že žena neseděla za mnou, ale jela na svém "obyčejném VStromu 650"(který stále funguje naprosto jakoby samozřejmě), takže jsem nakonec celou dovolenou na houpacím koni nějak dal, ale neužil jsem si ji tak, jak jsem se těšil.
A jak dopadla reklamace servisovaného tlumiče u Touratechu tady radši psát nebudu, snad jen dodám, že to neudělali jako kulanci.
Takže si pořiďte, co je vám blízké nebo sympatické, ale nic není dokonalé ...
Ahoj, trochu proberu tohle hádavý téma ať nezakládám jiné pro pár odpovědí. Snad to od Vás neslíznu. Když měníte podvozky , měníte také olej v předních vidlích? Tedy předpokládám ,že tam je. Na jiných motkách si to dělám , ale telever je pro mě novinka. Nikde jsem to tu nenašel. ( teď mi sem hodíte hromadu odkazů ) díky za odpovědi.