No ono to neni prdel. Známej tam dělal a měl asi 7000ks zmetků. Chtěl z firmy odejít..no a řekli mu, že dokud je neopraví, tak ho nepustí. Tak vždycky dal do bedny na dno zmetky a zasypal je dobrýma...no a takhle šlo do světa 7000ks zmetků.
Jestli se to opravdu stalo, to je věc druhá, ale klidně bych tomu věřil
Holt si to užívá ale za mě dej Brisk ..i když Zetor má takový pochybný známy …ale si myslím, ze svickama to nebude. A možná ze ty NGK co se tu prodávají zas takové NGK nejsou.
Upravil tomtom dne 18.06.2021 21:52
Ještě k tomu ulití svíček - před lety jsem zabihal svojí 350 po GO. Vyšlo to taky na vedra a tak jsem byl aktivnější, než by bylo záhodno:
přidal jsem na oleji
Zvednul jehlu
Dal větší hlavní trysku
Obohatil volnobeznou směs.
Na nový svíčky (NGK) jsem ujel ani ne 15km a konec. Nenapadlo by mě, že je to tak rychle odrovna, ale po chvíli spekulování ve škarpě jsem dal záložní dvojici nových svíček a frčel zpět, abych dal karburátor do normálu.
Nicméně ani na tu druhou sadu jsem nedostal zpět, vytřídil jsem nakonec dvě svíčky z těch 4, co jsem měl - abych aspoň motor natočil ale i tak jsem nakonec dohopkal jen na jeden válec.
Ještě k tomu ulití svíček - před lety jsem zabihal svojí 350 po GO. Vyšlo to taky na vedra a tak jsem byl aktivnější, než by bylo záhodno:
přidal jsem na oleji
Zvednul jehlu
Dal větší hlavní trysku
Obohatil volnobeznou směs.
Na nový svíčky (NGK) jsem ujel ani ne 15km a konec. Nenapadlo by mě, že je to tak rychle odrovna, ale po chvíli spekulování ve škarpě jsem dal záložní dvojici nových svíček a frčel zpět, abych dal karburátor do normálu.
Nicméně ani na tu druhou sadu jsem nedostal zpět, vytřídil jsem nakonec dvě svíčky z těch 4, co jsem měl - abych aspoň motor natočil ale i tak jsem nakonec dohopkal jen na jeden válec.