To Ivo:určitě zůstan tvojí legendární a naleštěnou GS 1150 a Bohumilovu 1100GS se 100tis km dávám všem kupcům příkladem :jako jasnou odpověd,když se ptají jestli báwo s 50tis není po smrti
P.S.přijed za náma s wranglerem na oslavy osvobození do Plzně viz www.jeep-wrangler.cz
Dále se na tebe těšíme do Machova k hostinskýmu Hanibalovi tam si o tom nastavení motoru u plzně můžete povídat do rána a věř nic není tak shit jak vypadá.
Takže Ivo zůstan s náma.
To: bmwivo. Člověče je to forum tak to ber s nadhledem. Je pravdou že některé příspěvky některých členů stojí za pendrek a s motorkama nemaji nic společného .Přesně ty co jsou jednovětné nebo taky jednoslovné. Tyhle vymazat tak je toho tady 1/3.Tak nějak jsem vypozoroval kdo si jen potřebuje vyplácat plíce aby byl zajímavý a lidi kteří přispívaji vlastními zkušenostmi a znalostmi těch je tady jako šafránu a to je především deviza tohodle fora.Osobně jsem si z Tvých příspěvků udělal takovej manuálek na opravy a údržbu a co víc hlavně, má to hlavu a patu.Každý příspěvek takového charakteru nás všechny posune dál ať je od koho chce .Pokud se najdou nesrovnalosti a diskuse spěje k výměně názorů mimo téma je lepší nereagovat a dát to do vyhnívacího šuplíku - osvědčená metoda. On čas všechno porovná.Už jenom kvůli nám hltavcům všech těch vychytávek a rad od zkušenějších má cenu tady zůstat.
Ivo, chci tě podpořit v tvém rozhodnutí. Už pár měsíců sleduji, že tvé příspěvky spíše ubývají, a vůbec se tomu nedivím. Fórum se mění v nevyhlášenou soutěž o počet příspěvků a o poslední slovo, které překoná všechny předchozí. Je zajímavé, že lidi mají čas diskutovat o naprostých blbostech, ale aby napsali technický článek podložený relevantními odkazy na tech.literaturu apod. tak, aby se dal vložit do Článků a byl ku prospěchu, to ne. Za tu dobu, co sem chodím, se technické materiály nerozšířili ani o jeden.
Ale mám návrh: proč neupravit fórum v tom smyslu, aby se dal udělit souhlasný/nesouhlasný hlas, něco ve stylu Novinky.cz apod., každý diskutující pouze jeden hlas konkrétnímu příspěvku (samozřejmě registrovaný uživatel). Potom by alespoň částečně byla vyjádřena relevantnost obsažené informace, a tím by takový příspěvek mohl být vodítkem i pro ostatní. Jenže mám obavy, že by se toto stejně strhlo v závod o počet nasbíraných (samozřejmě kladných:-)) bodů.
Další věc: lidi, jste "specifická kasta", řidiči BMW, tak se tak snažte chovat! Kultura jazyka a psaného slova značně vypovídá o inteligenci pisatele. Pokus si nejste jisti, jaké "s/z" nebo "i/y" apod. se píše, tak si zkuste zkontrolovat pravopis např. ve Wordu...kdo neovládá vlastní jazyk, nemůže ani dobře ovládat BMW:-)
Davleo napsal:
Ivo, chci tě podpořit v tvém rozhodnutí. Už pár měsíců sleduji, že tvé příspěvky spíše ubývají, a vůbec se tomu nedivím. Fórum se mění v nevyhlášenou soutěž o počet příspěvků a o poslední slovo, které překoná všechny předchozí. Je zajímavé, že lidi mají čas diskutovat o naprostých blbostech, ale aby napsali technický článek podložený relevantními odkazy na tech.literaturu apod. tak, aby se dal vložit do Článků a byl ku prospěchu, to ne. Za tu dobu, co sem chodím, se technické materiály nerozšířili ani o jeden.
ja jsem navrhoval nasadit Wiki, zalobbujes u Milose za mne?
jinak..
mam na to odlisny nazor... chapes vyznam komunitniho webu?
To neni IMHO jen o encyklopedii.. ale i o BALASTU okolo... mam na to svou teorii.. bez balastu postupne skomiraji i ty HODNOTNE informace.
Neznam komunitu s MALOU frekvenci prispevku co produkuje dalsi hodnotna data.
Ale znam fora kde se to celkem hada, ale cas od casu nekdo neco napise...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdravím vás,
před chvílí jsem si sedl k počítači a úplně mně to tady vyrazilo dech, celý jsem se u toho zpotil. Berte to tak, že nechci dělat žádnou hysterku, ale chtěl jsem tím zabránit svým unáhleným reakcím na případně, dle mne, nevhodné, nebo nepřesné příspěvky. Velice si vážím už jenom toho, že vám reagujícím jsem stál za ten čas se zamyslet a reagovat. Už na školách i v zaměstnání mně říkali, že jsem tvrdohlavý a chovám se jak Jánošík. Pokusím se vyvarovat svých emocí a budu se zapojovat do diskusí jen věcně a stručně a bez emocí.
Věřte, že jsem tu reakci nečekal a při setkání se budu asi červenat.
Nechci to natahovat, ale kopii pošlu Milošovi a snad mě tady ještě chvíli nechá.
Děkuji za pochopení. Ivoš.
bmwivo napsal:
Zdravím vás,
před chvílí jsem si sedl k počítači a úplně mně to tady vyrazilo dech, celý jsem se u toho zpotil. Berte to tak, že nechci dělat žádnou hysterku, ale chtěl jsem tím zabránit svým unáhleným reakcím na případně, dle mne, nevhodné, nebo nepřesné příspěvky. Velice si vážím už jenom toho, že vám reagujícím jsem stál za ten čas se zamyslet a reagovat. Už na školách i v zaměstnání mně říkali, že jsem tvrdohlavý a chovám se jak Jánošík. Pokusím se vyvarovat svých emocí a budu se zapojovat do diskusí jen věcně a stručně a bez emocí.
Věřte, že jsem tu reakci nečekal a při setkání se budu asi červenat.
Nechci to natahovat, ale kopii pošlu Milošovi a snad mě tady ještě chvíli nechá.
Děkuji za pochopení. Ivoš.
Priste staci za svym technickym prispevkem napsatokud se chcete ridit radami ostatnich,tak pouze na vlastni riziko!A zalezi na kazdem z nas jak rad si zariskuje! Ja to taky obcas risknu,ale ty muzes bejt v klidu a nikdo ti nemuze nic vycitat!Tesim se na srazu na vecnou diskusi.Me aspon ukazes o kterejch soucastkach se tady vlastne hadate.V tom nemam uplne jasno!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Davleo napsal:
.... Za tu dobu, co sem chodím, se technické materiály nerozšířili ani o jeden.
..................
Další věc: lidi, jste "specifická kasta", řidiči BMW, tak se tak snažte chovat! Kultura jazyka a psaného slova značně vypovídá o inteligenci pisatele. Pokus si nejste jisti, jaké "s/z" nebo "i/y" apod. se píše, tak si zkuste zkontrolovat pravopis např. ve Wordu...kdo neovládá vlastní jazyk, nemůže ani dobře ovládat BMW:-)
To Davleo : ....správně má být : ..technické materíály se nerozšířily ani o jeden.. To jen na okraj,když už kastuješ a děláš chytrýho...
Davleo napsal:
..................
To Davleo : ....správně má být : ..technické materíály se nerozšířily ani o jeden.. To jen na okraj,když už kastuješ a děláš chytrýho...
Taky si myslim,ze to, jak kdo dobre ovlada pravopis neni pouze o inteligenci!Si myslim,ze treba spousta novinaru pise mozna bez chyb,ale obcas to jsou pekny zvejky!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Taky si myslim,ze to, jak kdo dobre ovlada pravopis neni pouze o inteligenci!Si myslim,ze treba spousta novinaru pise mozna bez chyb,ale obcas to jsou pekny zvejky!
po novinarich to kontroluli korektorky...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To Bluesbery máš recht podle Davlea by se už chudák náš Bertík na HP2 moc nesvezl ten i/y moc neřeší,ale přesto si myslím,.že své bmw ovládá dobře nebo když udělá hrubku tak by na něm neměl jezdit,protože ho neovládáto je názor
Davleo napsal:
..................
Díky za upozornění, máš pravdu. Chybička se vloudila. Stejně jako tvoje materíály :-) ..je fakt, že jsme jako lidé omylní, ale já to myslel spíš tak, že když už někdo vkládá svůj potenciál do dobrého příspěvku, ať si dá záležet i na úpravě, neuvěřitelně to pozvedne hodnotu...