Doted jsem jezdil s TT... zkusebne dnes namontoval wunderlich a alespon si na to sednul.
Pri moji megavysce 175cm bohuzel vidim na silnici PRES plexi...zatim nezkouseno na silnici, ale predbezne mi to vadi... a dost.
Uvidime casem... zatim max spokojenost s variantou od Touratechu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Plexi Wunderlich "hoch" bylo na mojí výšku 178 ideální. Dokonce nebyl problém v dorazech řízení (mám zvednutá a zároveň vytočená řidítka do offroad stylu, u těch co jezděj jen po asfaltu tenhle problém asi nenastává). No ale teď čekám, co to Desierto III. Přijde mi jako dost pěkné, zásadní změna k lepšímu je to, že je plně stavitelné.
jarax napsal:
Plexi Wunderlich "hoch" bylo na mojí výšku 178 ideální. Dokonce nebyl problém v dorazech řízení (mám zvednutá a zároveň vytočená řidítka do offroad stylu, u těch co jezděj jen po asfaltu tenhle problém asi nenastává). No ale teď čekám, co to Desierto III. Přijde mi jako dost pěkné, zásadní změna k lepšímu je to, že je plně stavitelné.
ja nerikam, ze je spatne... tohle je naprosto subjektivni zalezitost.
Jenom rikam, ze s nim nemam vyhled jako z nahace
17 cm
Tome je, prosim, k dispozici tohle? http://www.tourat...ts_id=4920 Rad bych to vyzkousel a pokud bude dobry tak koupil. Normalni plexi a nastavec od TT je na presuny nedostatecny. Diky.
Nemáte niekdo skúsenosti s plexi s otvorom alebo otvormi . Možno aj z inej moto. Zdá sa mi to vhodné z hladiska zníženia rozdielu tlaku pred a za plexi.
Testovači , ktorý máte niekoľko kusov plexi neskúsite to "dotvoriť" ?
Tryskac přiložený následující obrázek:
Přesně jak píšeš. Ty otvory snižují turbulence díky rozdílu tlaku před a za. Měl jsem od MRA(nebo givi ted už nevim) plexi na varaderu. To tkala: nebylo by lepší vyzkoušet nejprve plexi ot TT velký, nebo givi, wunder. apod ?? To desierto je hodně o faceliftingu a přijde mi za kus plechu a plastu celkem drahý. Ale je to tvoje volba.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
petrj napsal: To tkala: nebylo by lepší vyzkoušet nejprve plexi ot TT velký, nebo givi, wunder. apod ?? To desierto je hodně o faceliftingu a přijde mi za kus plechu a plastu celkem drahý. Ale je to tvoje volba.
Chtel bych neco co se da snizit pro jezdeni v terenu a zvysit pro dalkovy presuny po dalnici. Proto mam ted nastavec, ale ten mi zene vzduch presne na helmu a po 400 kilometrech na dalnici vykradam hajzliky a cpu si toaletak do usi.... Chci na to kouknout a uvidím. JInak mas pravdu, je to drahy jako mrcha. :-(
Možná by neškodilo se zeptat někoho, kdo měl desierto na dvanástce. Nevím jak moc dobrý to je do terénu, jestli je přes to vidět na přední kolo. Někdy přeci jen potřebuješ vidět kam jedeš žejo
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
tkala napsal:
Chtel bych neco co se da snizit pro jezdeni v terenu a zvysit pro dalkovy presuny po dalnici. Proto mam ted nastavec, ale ten mi zene vzduch presne na helmu a po 400 kilometrech na dalnici vykradam hajzliky a cpu si toaletak do usi.... Chci na to kouknout a uvidím. JInak mas pravdu, je to drahy jako mrcha. :-(
ja na tohle mam plexi od TT.
Pro mne dostatecne nizke abych ho mel dost pod horizontem a na dalnici to neni hrozny a kdyztak se prikrcim.
Je fakt ze mne desierto zacalo lakat trochu...
17 cm
tkala napsal:
Tome je, prosim, k dispozici tohle? http://www.tourat...ts_id=4920 Rad bych to vyzkousel a pokud bude dobry tak koupil. Normalni plexi a nastavec od TT je na presuny nedostatecny. Diky.
Tohle vypadá moc hezky. A od TT by to mohlo i fungovat.
petrj napsal:
Možná by neškodilo se zeptat někoho, kdo měl desierto na dvanástce. Nevím jak moc dobrý to je do terénu, jestli je přes to vidět na přední kolo. Někdy přeci jen potřebuješ vidět kam jedeš žejo
To stejne neni videt pres zobak. :-) Ale nikdy mi to nevadilo, asi koukam vic dopredu...