nejak se to rozmaha , mam tu dalsiho cloveka co mu to blbne, jo a zacalo to po vymene retezu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
nevim mozna jo, majitel pred nim jezdil dost teren takze asi tam nemel klasiku
Čeština můj koníček
ano ma uz ten novejsi model, tak ja to proverim , u toho stareho to bylo jedno ?
Čeština můj koníček
Nic si z toho nedělejte,me se to fcilkaj pos.ralo na 1100. Podařilo se mi tam najít neutral mezi 3a4 a od té doby to ukazuje 3-0-3-nic-nic... ale po 170000km sem dosel k závěru ze to asi ani nepotrebuju abych to kvůli temu kuchal,stejně čumím po babach a ne co tam mam zakvalt...
Kupredu spatki ni krok...
no tak kolecko rozeta i retez naprosto stejnej , jen je novej , nejvetsi problem je ten zte pokud se nezobrazuje neutral a dam bocak tak i kdyz tam je tak motorka zdechne Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přesně to je můj problém, nastartuju, jdu se obléct a během toho chcípne a když se ohřeje motor na provozní teplotu, tak buď mi neukáže nic a nebo o stupeň jinde. Já tomu věřím, zítra to prověřím
Mě to začalo zlobit asi v 55000 v Albánii po hrozných deštích a jízdě brody a tak. Mám rok 2015 a řetězovku jsem tenkrát neměnil. Povedlo se mi tenkrát ten senzor koupit na německejch stránkach s náhradníma dílama https://www.bike-teile.de/ tam se dá taky občas něco sehnat.
Vyřešeno, nový snímač vyměněn, nebyla potřeba žádná adaptace, senzor hned ukazoval co má a projížďka též úspěšná shreku, nechci být skeptický, ale bojím se, že se to brzy zase projeví. Já ho zkoušel opravit 3x,žádná vůle na té hřídeli není, dráha jezdce se zdá být ok a stejně to po zahřátí začalo zlobit a problém přetrvával. Tak držím pěsti, ať to nějaký čas vydrží.
Upravil emas dne 15.07.2021 13:32
taky mi od začatku tohoto roku blbne... za jizdy prostě skačou ruzné čísla a na stojanu prostě najednou zmizí N a motorka zhasne... no tak jsem ted objednal od Číňana novej za cca 1600Kč... když s nim otáčím tak krasně funguje (původní přeskakoval čísla).. po namontovaní ovšem neukazuje neutrál Jak kdyby byl celý lehce pootočen a po nasazení na hřídel je v poloze "něco mezi" a N nenaskočí :/ kvalty pak už ukazuje dobře
jak jsem psal me se to stalo predloni v Bosne v brutalni kolone co nesla predjet a od te doby cca 10tis km a vpohode , kolega to vytahl vycisil dal nazpatek a taky v klidu , kdyz nepomuze koupim novej
Čeština můj koníček
Ja si puvodně řikal "skakajici čisla mi nebudou vadit.. však na te motorce jsem najel už přes 70tis tak vim co mam za kvalt.." ale ono ****.. občas jsem byl zmatenej jak veverka
Tak je to tunzas ted italske sotoliny brutalne se prasi a sni.ac prestal.ukazovat ukazuje nastesti 1N2 a jinak nic
Čeština můj koníček