fotky pěkné...má to ale jedno ALE...když lesem, tak po cestách a né volně cestou necestou...
když jsem byl posledně jezdit na EXC, tak jsem se z jedné tratě přesouval na druhou a z jízdy přes les jsem moc dobrý pocit neměl (po cestě)...když tam budou jezdit všichni, jak to bude za chvíli vypadat? Než jsem jezdil na motorkách, jezdil jsem MTB a ten klid stranou od lidí jsem si vždycky užíval, tak bych to dnes nerad kazil ostatním...
Vorle, Vorle Vorlíčku nevíš kdo je to na fotce dole ?
Poznáváš se nebo ne ? i ty zvíře jedno.
Kdo jsi bez viny hoď minitorem. Kdokoli z těchto stránek se nedotkl pneumatikou trávy je Bůh a měl by být naším prezidentem.
Robert přiložený následující obrázek:
[175.46Kb]
Upravil Robert dne 19.04.2009 19:55
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Emilio napsal:
Tak aby si neřeklo,tak jsem taky trénoval,ale trošku jinak....[img][/img]
koukam, ze jsi downgradnul tak na 12 let
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
robertíčku, už sme to tu párkrát probírali, najdi si moje reakce na ten výlet...
1.na fotce je stále ještě lesní cesta
2.asi po 15 min. jízdy jsemn se od Vás oddělil
Rád si pojezdím po polňačkách, ale do extrémů se neženu a sjet z cesty do lesa si prostě z vlastní vůle nedovolim.
To jen na vysvětlenou, v dobrym
Vorlíčku nebuď hádavej kuli tomu tady přece nejsme, tvejch 15 minut nebo mejch 15 ?
Taky mám radši lesní cestu, a necesta je pouze v krajnim případě protože se tam ani nedá pořádně jezdit.
A kdo to nechápe tak si možná koupil blbou motorku a měl mít YAMAHU R1 nebo FireBlade + jezit 300 po asfaltu.
Neví náhodou někdo proč se vyrábí tolik krosek, endur, gelande motorek a čtyřkolek když to není správně ? ? ?
Nebo proč se tu prodávaj auta co jezdí 300 když tu smíme max 130. Hmhmhm to mi nějak neštimuje ale sem to asi nepatří.
Robert přiložený následující obrázek:
[167.85Kb]
Upravil Robert dne 20.04.2009 12:04
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.